Dotaz vyřešen reakcí: 26.09.2014 16:33
26.09.2014 14:28 příspěvků:44 | Zdravím, neví někdo, jakým způsobem lze vybrat prohlížeč pro imunizaci? Spybot najde pouze IE a druhého si ani nevšimne. IE nemám jako výchozí. Ví někdo? Díky. |
---|---|
26.09.2014 15:31 příspěvků:1 873 | Koukám, že to ještě používáš, před pár lety jsem to taky používal, teď už jen tak jednou či dvakrát za rok jen pro klid paranoje Ale pokud si vzpomínám tak si nejsem jist, že bych tam něco takového nastavoval, on si ty imunizace/blokace, nacpe do etc/hosts, takže to pak blokuje komplet pro všechny prohlížeče. Všeobecně se tvrdí, že již je tento progr. za svým "zenitem", takže ho nenechávám imunizace ani vytvářet a pokud se zapomenu tak mu je stejně po odinstalu zase vyhodím.. (během posledních tří let mi nic nenašel, či-li spoléhám na svoji obezřetnost a avast ovšem tu starší verzi 8, tu devítku ořezali a navíc i zmastili...) Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
26.09.2014 16:21 příspěvků:44 | No,on je ten prográmek dobrá věc....koukal jsem na fotografie Spybot2 ve vyhledávači,co mi to ukáže a na fotkách uživatelů byly kromě IE i jiné prohlížeče,které v těch výsledcích imunizace byly uvedeny. Mám IE + Torch a Torch mi to prostě "neimunizuje" Navíc, imunizuje mi to poštovního klienta,což už vůbec nepobírám....Proto se ptám tady....nějak to tomu Spybotu2 přece musí dojít,že mám prohlížeče dva |
---|---|
26.09.2014 16:33 příspěvků:44 | Takže vyřešený a jen čumím...Nepodporuje |
---|---|