27.01.2011 14:30 příspěvků:3 | Ahoj, potřebuji poradit, chtěl jsem si zase zahrát hru Slave Zero, jenže po instalaci mě nejde spustit, protože jede na windows 95 a 98, zatímco já mám na počítači vistu a na notebooku 7čku, na internetu jsem hledal, některým se to prý dalo spustit na xpčku když si stáhly patch, ale na vistu ani 7 jsem nic nenašel, mohl by mi někdo pomoct?? Budu moc rád, pokud mi tu hru pomůžete zprovoznit, je to opravdu skvělá hra, ikdyž už je stará... |
---|---|
27.01.2011 19:17 příspěvků:1 920 | Existuje pro to emulátor nazývaný DOSBox. Zkus ho, já to nikdy nepoužíval protože mám XPčka. http://www.slunecnice.cz/sw/dosbox/ Ještě menší návod a popis programu: http://www.slunecnice.cz/tipy/nostalgicke-aplikace-operacni-systemy-typu-dos/ |
---|---|
27.01.2011 20:53 příspěvků:70 | Našel jsem anglický návod, tohle je takový podivný překlad, ale snad se to z toho dá pochopit: Krok 1: Prozkoumejte disk (klikněte pravým tlačítkem myši otevřete) pak najdete autorun.exe, který je kořenem disku klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti klepněte na kartu Kompatibilita spusťte jej jako Windows 98 nebo Windows Me klepněte na tlačítko Použít. If you can't change the comp mode click on the change setting for all users button then try changing the comp in thoese settings. Pokud nemůžete změnit režim comp klikněte na změnit nastavení pro všechny uživatele, tlačítko pak zkuste změnit comp v thoese nastavení. Also do this for clokspl.exe which is the root of the disk,Setup.exe which is in the setup folder then finally _ISDel.exe which is in the setup folder. Také to pro clokspl.exe, která je v kořenovém adresáři disku, Setup.exe, který je v nastavení složky a nakonec _ISDel.exe, který je v nastavení složky. Krok 2: Spusťte autorun.exe a následujte instalační nastavení a ujistěte se, že plnou instalaci (Z nějakého důvodu to trvalo dlouho, než mě k načtení hlavní nastavení, bude krabice vyskočí vybrat anglické nastavení pak čekat, že bude trvat nějaký čas, aby zatížení, takže jdou dělat sledovat film nebo tak něco. hlavního nastavení bude hrát hudba btw) Krok 3: Po instalaci hry je potřeba stáhnout patch pro NT Slave Zero je tu na v <br> Hledejceny.cz ( http://www.gamecopyworld.com/ ) I a Slave Zero v1.1 [ANGLIČTINA] No-CD WinXP a pak jeho Fix Patch archivu. Then put the exe in the directory of Slave Zero So for example Program Files(x86)/infogrames/Slave Zero basically put the patch exe where the Slave zero exe is then run it so it patches the game then right click the Slave Zero exe and choose properties click the compatibility tab then run it as windows 98/windows Me then click apply. Pak dal exe v adresáři Slave Zero Tak například Program Files (x86) / Infogrames / Slave Zero v podstatě dal patch exe, kde Slave nula exe spusťte jej, takže záplaty hře pak klikněte pravým tlačítkem na exe a Slave Zero vyberte Vlastnosti klepněte na kartu Kompatibilita spusťte jej jako Windows 98 nebo Windows Me klepněte na tlačítko Použít. A c e r A s p i r e 5 5 4 2 G
Usmívej se , zítra bude hůř ... |
---|---|
28.01.2011 09:27 příspěvků:3 | Wojta: zkusím ho Propi: toto jsem taky našel a dělal to podle toho, ale když se podíváš na krok 3, tak tam stahoval soubor pro XP |
---|---|
28.01.2011 09:36 příspěvků:3 | Wojta: jede to, parááááda, mooc díky |
---|---|