Úvod > Fórum > Ostatní > sekani obrazu!!!

sekani obrazu!!!

25.09.2013 16:53

mam dotaz.co muze zpusobovat RYCHLOST PRIPOJENI K INTERNETU ze kdyz mam zakoupene predplatne U sportovni stanice na internetu ze kdyz sleduju fotbal nebo tennis na počitači a seka se obraz co 5-10sekund a po chvilce se to rozjede na chvili a zase se to zastavi na chvili a to je porad dokola i kdyz treba je rychlost internet 3Mbit/s....NEBO MUJ POCITAC NEMA NEJAKE PROSTREDKY CO BY UTAHLO TEN OBRAZ V PREHRAVANI TREBA FOTBAL CO JE PRIMY PRENOS NEBO ZAZNAM...DEKUJU ZA ODPOVED..MICHAL.

25.09.2013 16:57

Jakou máš grafickou kartu? Problém by mohl být v grafárně, ale také to může být tím, že tvůj PC nezvládá HD...na jakém rozlišení máš ten pořad?

Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc!
25.09.2013 17:05

ja nevim jakou mam grafickou kartu nejak se v pocitacem nerozumim :-( a ty prenosy jsou vysilane v HD kvalite...akurat mi to pred 2mesici slo celkem v pohode ty prenosy bez sekani mozna tak 1-2x mi to udelalo za primy prenos fotbalu nebo tennisu..porad premyslim kde je chyba no.

25.09.2013 17:25

No, stáhni si program který se jmenuje EVEREST a někde si najdi Grafickou kartu...podle mě je to grafickou kartou, tak se podívej, jakou máš, jestli bude dost výkonná, je možné že je poškozená...

Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc!
25.09.2013 17:45

pod jakym nazvem mam hledat grafickou kartu???ten EVEREST mam stahnuty a jsou tam vsechny detaily o SOFTWARE NEBO HARDWARE SITE a ATD..

26.09.2013 13:56

to je ta graficka karta co jsem nasel:NAINSTALOVANA PAMET(RAM):1GB(POUZITELNE 895 MB).....JINAK NEVIM KDE JI MAM NAJIT TU GRAFICKU KARTU(TYP MYSLIM..

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace