09.08.2015 23:50 příspěvků:22 | Dobrý den, mám třetí den alphu, už poprvé při nabijení když mi psal telefon že ho mám nabitý, tak jsem ho vypojil a baterie hned klesla na 80%, ted už když ho nabijím a píše že je nabitý tak hned klesne na 98% a asi po minutě tak na 90%, na 2% a 1% drží nejdéle, není to nějaké divné ? Nemám ho vyreklamovat, či by to šlo vyřešit i bez servisu. Jinak ted jsem ho nabil asi v 6 a je 1:41 a mám 61% baterie a to jsem jen parkrát najel na facebook... Vím že alpha má slabší baterii ale i tak podle testů má něco vydržet, což moje alpha nevydrží ani skoro z poloviny. Jinak třeba když na 10 minut vypnu obrazovku tak mi ubudou tak 2% což je celkem dost hodně, jinak appky vypínám furt. |
---|---|
10.08.2015 00:17 příspěvků:16 | Zdar! Asi vadná baterie.. pokud je v záruce, reklamovat. |
---|---|
10.08.2015 04:08 příspěvků:1 873 | Dodržel jsi návod? Ono se to má většinou nabít a následně rychle vybít asi 2x (3x) za sebou, aby se ta baterie "oživila". A pak by měla fungovat normálně. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
10.08.2015 07:03 příspěvků:2 090 | Galaxy Alpha by měla mít Li-onku, ta už se chová jinak a to základní nabíjení už se nedělá. Je pouze třeba baterii po koupi před započetím užívání nabít naplno. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
10.08.2015 09:09 příspěvků:4 972 | Máš tam internet, zapnutou WiFi, zjišťování polohy atd.? To všechno dost žere. Koukni do podrobností využití baterie, ale to vybíjení za daný čas celkem odpovídá.
Jestli to správně chápu, pak se ti vybilo 39% za 7 hodin 41 minut. To je asi v normě! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
10.08.2015 11:37 příspěvků:22 | v normě to moc není, jelikož na mobilu jsem ani nebyl... |
---|---|
10.08.2015 11:40 příspěvků:22 | Jinak první jsem ho nabil, když už psal nabito tak jsem odpojil a měl jsem 85% po vypojení, ted už se nabijí na 98% ale nabijím ho většinou přes počítač. Jinak to vybijení je divné dost. Asi to vyreklamuji.. za noc mi zmizlo 18% baterie, což mi přijde v celku normální ale tak nevím. I když jsem se tak na něho tak těšil, tak nechci ho mít zase měsíc v servisu, nejradši bych to vyřešil sám ale nejspíše bude vadná asi baterie no. |
---|---|
10.08.2015 11:42 příspěvků:22 | Jinak wifi a všechno vypínám, jinak při používání jediné co mám zaplé zatím tak je wifi. jas mám tak na půlce, když se podívu na spotřebu tak tam mám displej 28%, facebook 13%, v pohotovostním režimu 13%, systém android 10%, nečinné zařízení 10%,OS andoroid 9%, wifi mám jen na 4%. |
---|---|