Úvod > Fórum > Ostatní > PCForum.cz > Samočinné mazání textu

Samočinné mazání textu

05.03.2015 09:15

Ahoj všem. Mám takový problém a nevím jak z toho. Občas se mi stane, někdy i 3x za den, že se najednou začne text z textových polí (word, excel, internet, start spustit, a podobně) mazat. Zprava do leva, jako by bych držel Backspace. Někdy pomůže klik mimo textové pole jindy až vypnutí PC. Nějaký nápad? OS Windows 8.1

05.03.2015 12:18
ověřen

Co to je za OS a co máš za antivir ?

Vyčisti od dočasných souborů, registry..a udělej kontroly na možný přítomný bordel..

Stáhni adwcleaner , nainstaluj, proskenuj, nálezy smaž.

To stejné s'mbam http://www.slunecnice.cz/sw/malwarebytes-anti-malware/

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
06.03.2015 11:19

Díky vyzkouším. Nejhorší na tom je to, že to nedělá pravidelně. Ještě mě napadlo zkusit vyměnit klávesnici.

Jinak operační systém je Windows 8.1 a antivir Avast free

06.03.2015 18:32
ověřen

OK, dle popisu to vypadá spíš na soft problém, či-li bordel případně poškozená nějaká z knihoven systému.

Uvidíš po čistce, pokud by to nepomohlo, můžeš klidně zkusit i jinou klávesnici (lkdyž by se dané problémy nemusely zrovna v danou chvíli projevit a tak by nebyla 100% jistota) ale pokud nic z toho by nezabralo, tak nejspíš dojde na opravu systému tedy ne-reinstal ( to až kdyby nepomohla ani oprava systému z instal DVD) ale na možnou opravu systému.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
06.03.2015 20:26
ověřen

Ještě můžeš po čistce pokud to nezabralo, zkusit odebrat ve správci zařízení ovladače klávesnice a následně restartovat pc. Což by taky mohlo pomoci. Jinak viz výše další postup.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace