Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Rozhozená grafika

Rozhozená grafika

18.03.2009 16:39

Zdravim. Mam uplně rozhozenou grafiku. Začalo to jedním výpadkem v jedné hře (najednou zásek a rozházený barvy). Restart to spravil a jelo se dál. Druhý den znovu. Řekl jsem si že to třeba hřeje a tak jsem vzal vysavač a vyčistil PC od prachu. Teploty fajn (před tím teda byly taky) a vše vypadalo skvěle. Pak zase ale restart už nepomohl. Nyní je modré okno při výběru účtů absolutně rozházené. Většinou je to nepravidelná šachovnice se statickym šumem. Když jedu v nouzovým režimu tak všechno vypadá ok. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače grafiky (nVidia) ale nic. Když odinstluju ovladače grafiky tak normální režim spustím v pohodě, jen je mizerný rozlišení. Barvy uplně v pohodě. Pomozte prosim.

20.05.2009 15:59

vyměň si grafiku!!

Google User ATI Radeon user Lineage 2 Player _Obrázky z userbaneru nefungujou :]
31.05.2009 21:08

To bude asi HW problém grafiky. Zkusil bych se mrknout po stránkách nVidii jestli tam nebudou mít nějakou utilitku, která by ti byla schopná otestovat stav karty. Jinak jestli je v záruce tak reklamovat reklamovat reklamovat.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace