Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Reklamacen hardisku

Reklamacen hardisku

20.12.2012 08:40

Dobrý den mám taků otazečku.Jde o to že mě před půl rokem měnily HDD ale netobook byl vzhledově pokřivený ale jinak vše fugovalo jak má až na HDD.No a de o to že mě se ten jejich hardisk pokazil a jestli by mě uznali reklamačku?Aby právě neřekli že to pokřivní toho se stalo až teď třeba pádem takže se rozbilo aj HDD?

20.12.2012 10:10

Jak pokriveny? trosku to rozepis. Pokud byl hdd rozbit padem, tak ti reklamaci nemusi uznat. Ovsem mohla odejit elektronika a to na to pad vliv nema.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
20.12.2012 11:14

Pred tim byl hdd rozbit padem tak se to aj pokrivilo ta kostra u notebooku takze je taky prohlí tak sem ho dal na opravu kde mě vymenili hdd a naistaovali windows.A dnes ho zapnu hned to zacne vydvat zvuk tdtdtteee e e .a pak tam naskoci http://snnyp.rajce.idnes.cz/hdd

20.12.2012 12:36

Zanes ho zpatky, a ukaz jim chybu. Je taky mozny ze se ti uvolnil z disku kabel.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace