30.12.2011 10:17 příspěvků:7 | Dobrý den. Nepomohl by mi někdo udělat registrační forumlář? Měl by obsahovat: Jméno Nejlepší by to bylo, kdyby se mi to ukládalo do nějaké databáze přímo na webhostingu nebo posílalo na mejl - vše bych chtěl provozovat na http://www.sweb.cz. |
---|---|
30.12.2011 11:05 příspěvků:5 728 | neni jednodussi pouzit neco hotoveho? joomla,phprs,..... a na sweb.cz neni mysql (aspon ve free variante) a to je celkem potreba. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
30.12.2011 11:11 příspěvků:7 | nemohl byste mi teda doporučit nějaký free-hosting, kde to mysql je? |
---|---|
30.12.2011 12:38 příspěvků:5 728 | endora.cz ic.cz wz.cz zalezi taky na tom, zda mas svou vlastni domenu(domena.cz), nebo ti staci subdomena(tvoje.domena.cz). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
30.12.2011 14:43 příspěvků:1 920 | Pro začátečníka určitě endora, hostoval jsem tam rok poměrně navštěvovaný web. Na to, že je to free mají dobré služby. Další variantou je WEDOS.cz, který má neomezený hosting za 25kč/měsíc. Pokud php nerozumíš, ani mysql, bude těžké ti něco vysvětlit. Pochybuji, že ti někdo takový formulář s ochotou sesmolí (sám to neumím, ale několikrát jsem to potřeboval). |
---|---|