20.03.2016 10:57 příspěvků:1 | Zdar kluci,mám grafickou kartu ATI RADEON HD 6670 a chtěl bych na ní rozjet 2 monitory. První mám zapojený z VGA výstupu. Ale druhý mi PC nedetekuje a monitor je zapojená DVI->VGA->Monitor. Někde jsem četl že to tak nejde,ale karta má ještě HDMI výstup. Pokud bych koupil takovýhle přechod šlo by to? https://www.alza.cz/alzapremiumcord-hdmi-converter-vga-s-micro-usb-d3808978.htm?catid=18849602 |
---|---|
20.03.2016 11:36 příspěvků:4 972 | Podle recenzí co tam píšou to funguje, ale nekupuj to co bylo vrácené, ale kup nové. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
20.03.2016 11:38 příspěvků:2 090 | Přečti si recenze v Tvém odkazu a nemáš co řešit, ne? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.03.2016 11:39 příspěvků:4 972 | Jenom si myslím že potřebuješ aby tam byla samice a ne samec. ?? http://www.czc.cz/delock-adapter-hdmi-a-samec-vga-samice/122714/produkt Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.03.2016 11:53 příspěvků:4 972 | Jenže on ten monitor chce připojit na HDMI karty! Jsem zmaten, něco mi asi nedochází? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.03.2016 11:53 příspěvků:2 090 | Na monitoru je také samice, jako na PC, takže ten kabel je v pořádku. Viz třeba tady Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.03.2016 11:56 příspěvků:4 972 | OK, já monitor připojoval před mnoha lety Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|