Úvod > Fórum > Software > Rada-tip pro rychlé spouštění

Rada-tip pro rychlé spouštění

20.05.2015 08:55

Zdravím,

Nejprvé se chci omluvit jestli jsem netrefil správnou sekci, ale mám takovéj problém.

Vlastním: http://www.czc.cz/2a7vl1ljkoj888t0gn29fj36h8/seznam kterou jsem kupoval na základě rad z tohoto fora.

Problém je v tom že PC je cca po půlroce pomalé při zpouštění cca 15 neč jede všechno plynule. PC jsem projel antivirem, ccleanerem, zakázal spoštět nepotřebné programy při startu atd. Bohužel jsem nepocítil žádnou změnu...

Nemáte pro mě nějaký tip na nějakej další čistící program nebo něco co by pomohlo nevím si s tím už rady. Vykon je OK akorát mě štve to neskutečně dlouhé spouštění.

Všem díky za rady

20.05.2015 09:05
ověřen

Možná nějaký vetřelec. Zkontroluj to pomocí https://www.malwarebytes.org/antimalware/

Jaký máš Firewall a nemáš nastavenu kontrolu Avastem?

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
20.05.2015 09:11

Firewall mám normál w7 nebo nevím jak to myslíš ja se v tom tak moc nevyznám avastu jsem nic nenastavoval. no zkusím a dám vědět každopádně díky za radu

20.05.2015 09:15
ověřen

Firewall normál ve W7 je k ničemu. Je možné, že se ti při startu spouští nějaká rychlá kontrola, nevím.

Taky jde o to co všechno se ti spouští a jestli tam nemáš nějakou breberku.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
20.05.2015 10:50
ověřen

Nejspíš jsi něco nakoupil, zkus ten malwarebytes, nálezy smaž.

Můžeš se mrknout i do pospuštění co všechno nabíhá současně se systémem.. a povypínat.

Dej vědět ..

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace