27.04.2011 10:39 příspěvků:17 | Ahoj,taky jsem si stáhl tuhle supr on-line hru registrace O.K a když to spustím tak se ukáže aktualizační program aten hlásí o chvíli toto:Invictus LIVE could not connected to the Internet because you did not connected to the internet or proxy settings are wrong. (3).Mám to povolený ve firewalu.Taky sem zjistil že se to nedá hrát u nás v ČR. Možná by se to dalo nějak obejít aby to valilo i tady. Všem kdo pomohou dík. |
---|---|
27.04.2011 11:29 příspěvků:1 920 | To nevím. Jakto, že se to nedá hrát v ČR? Anonymizér na net. připojení nejde. Jde vo to, že oni při připojení a když vod nich stahuješ zjišťují polohu (tvojí-přesně jim to ukazuje polohu serverovny). Tím pádem si to nezahraješ, obejít polohu, to jsem neslyšel ani neviděl. PS. hele, když trošku googlim, nepřipadá mi, že by to bylo v čr zakázaný... není to blbost, kdes na to přišel? |
---|---|
27.04.2011 12:14 příspěvků:17 | čet sem to na freegame.cz prý je to dostupný jen v severní americe??O.K.myslím že by to mělo valit i tady. Každopádně dík za pomoc .Nevíš náhodou jak na to aby to fungovalo?? |
---|---|
27.04.2011 13:01 příspěvků:1 920 | Internetovým připojením to možná bude. http://forum.doupe.zive.cz/viewtopic.php?f=513&t=1053029 Jak vidíš, hraje plno čechů a ani zmínka o tom, že by to nebylo pro ČR. Zkus projet na tom fóru všechny stránky tématu a mrknout esi stím někdo neměl problém. |
---|---|
27.04.2011 13:47 příspěvků:17 | Dík,kouknu na to a uvidíme. |
---|---|
27.04.2011 14:05 příspěvků:5 728 | zkus freevpn na vpnhosting.cz popripade jejich demo ucet. je mozny ze je tvuj ip rozsah nebo ip adresa treba blokovany urcite budou vpn hostingy i v zahranici, zkusit googlit Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
28.04.2011 08:14 příspěvků:108 | A kdyby ti to zlobilo z jakéhokoli jiného důvodu připoj se takže přetvoříš svojí IP na jinou národnost pomocí Your Freedom |
---|---|