Úvod > Fórum > Inzerce, bazar > Bazar > [PRODÁM] MSI N250GTS Twin Frozr 1G - GRAFICKÁ KARTA (POUŽITÉ)

[PRODÁM] MSI N250GTS Twin Frozr 1G - GRAFICKÁ KARTA (POUŽITÉ)

24.02.2016 22:01

Jedná se o grafickou kartu "MSI N250GTS Twin Frozr 1G". Kartu vlastním už nějaké ty léta + také si už sama něco odsloužila. Kartu jsem tenkrát koupil na zakázku, s rovnou kompletní PC sestavou, (složený PC). Na našem trhu, v našich končinách se už dávno neprodává a byla už dávno odebrána z prodeje, (pečlivě ověřené zdroje), najdete jí jen max. v zahraničí a to za o mnohem více dražší základní cenu, než kterou jsem já sám nastavil. A to stejně stále zvládá Next-Gen hry typu: "GTA V", "Assassin's Creed IV: Black Flag", "Battlefield 4", "Dragon Age: Inquisition", "Project Cars" apod.. Dokonce když naposledy karta byla použita na systému "Windows 7", fungovala perfektně a působila jako úplně nová. Zvládá tedy i hry, které by už ani neměla spustit. Za zmínění také stojí, že jsem s ní i dokonce nějak spustil titul "Call of Duty: Ghosts", který by už ani neměla ani nechat zapnout, ale i tak jsem se stejně jen dostal k hlavnímu menu hry hráče pro jednoho a více hráčů. Zbytek se už nenačetl a tím pádem se to vždy zaseklo u načítání samotné úrovně/kola/hry. Nevýhoda je ale taková, že nevlastním věci jako je např. orig. krabice, se kterou původně karta, byla člověkem co mi PC sestavil, jemu obdržená. Určitě bych si dávno toto od té osoby obstaral, ale bohužel to už současně ani není nijak možné, tento člověk se už tomuto oboru dávno nevěnuje a když jsem s ním byl právě naposledy v kontaktu, sdělil jen to, že tyto věci si sám neuchovává, neboli jinak řečeno, už je dávno nemá v dohledu. Ale to nic nemění na tom, že kupujícímu ve finále kartu nepošlu v co nejlepším, nejpohodlnějším, pečlivě zabaleném balení. Také pokud se objeví nějaké nesrovnalosti z kupujícího strany, klidně až po samotné koupi, dávám tak na produkt záruku na 1 celý týden, aby tak kupující měl možnost si kartu sám otestovat a ověřit se zda je z jeho perspektivy, toto opravdu ta správná volba + vše sedí tak jak má. Pokud se ale opravdu objeví nějaký vážnější důvod, neváhám peníze kupujícímu poslat zpět, za výměnu, že kartu obdržím zpět v jistém stavu, v jakém jí i sám kupující také obdržel. A cena? 880 Kč, pokud se cena po tom zvýší, nebo zůstane úplně jistá jak je současně, se uvidí až po dohodě. Nacházím se v okrese Děčín, ale i poslat zboží přes poštu, by neměl býti žádný problém. Popřípadě otázek, mne klidně i tak kontaktuje na mail: bvaon1@seznam.cz

Děkuji.
SHRNUTÍ
STAV: POUŽITO

MIN. CENA: 880 (Po nabídnutých cenách, se uvidí dále.)

ZÁRUKA NA ZBOŽÍ: PRVNÍ CELÝ TÝDEN

POZITIVA:

- Karta stále spustí aktuální Next-Gen hry typu: "GTA V", "Assassin's Creed IV: Black Flag",

"Battlefield 4", "Dragon Age: Inquisition", "Project Cars" apod..

- Možnost záruky na celý první týden, po obdržení zboží.

- Kartu seženete max. jen v zahraničí a to za o hodně větší základní cenu,

než kterou jsem já sám nastavil.

- Naposledy co karta byla použita na systému "Windows 7", fungovala perfektně a běžela jako nová.

- Také zvládá hry, které by už dávno neměla vůbec ani spustit.

- Karta Vám sice tedy dorazí v neorig. krabici/balení, ale i tak Vám dorazí v pohodlném, bezpečném, pořádném, pečlivě zabaleném balíku.

NEGATIVA:

- Kartu obdržíte v hezky zabalené pohodlné krabici, ale bez orig.

krabice a ostatního materiálu k této krabici, který původně byl také součástí samotného balení, (není nutno vlastnit.).

- Karta už byla několik let používaná.

- Po příchodu dalších nových konzolí, karta začne býti na nové videohry nedostačující.

- Balení bez manuálu a kabeláže na více.
Parametry a specifikace:
Čip:
NVIDIA GeForce GTS 250
Paměť:
1024 MB GDDR3
256-bitová sběrnice
Frekvence:
Jádro: 675 MHz
Paměť: 2000 MHz
RAMDAc: 400 MHz
Datová propustnost:
70,4 GB/s
Rozhraní:
PCI Express x16 2.0
Výstupy:
2 x DVI-I
Max. rozlišení (DVI):
2560 x 1600 bodů
Podporované standardy:
DirectX 10
OpenGL 2.1
Shader Model 4
HDCP
NVIDIA PureVideo HD technology
NVIDIA Quantum Technology
NVIDIA PhysX Technology
NVIDIA CUDA Technology
NVIDIA SLI Technology
NVIDIA unified architecture
NVIDIA Lumenex Engine
Obsah balení:
Uživatelská příručka
CD se softwarem
1 x DVI to D-Sub adaptér
1 x DVI to HDMI adaptér
1 x Napájecí kabel
1 x S/PDIF kabel

(ZDROJ: https://www.alza.cz/msi-n250gts-twin-frozr-1g-d151292.htm)

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace