23.03.2013 22:02 příspěvků:8 | Dobrý den, poslední dobou mám problémy s mým mikrofonem, který mám připojený standartním 3,5 mm jack ke zvukové kartě. Myslel jsem, že moje problémy jsou způsobené mikrofonem, ale zkusil jsem jich více a vždy je slyšet šum, zvuk postupně ztrácí, nebo dokonce není vůbec slyšet. Celá nová zvuková karta by se mi asi nevyplatila, protože jinak s ní nemám problémy. Nedávno jsem se ale dozvěděl o headsetu Creative HS-720, který se připojuje přes USB a má údajně i zabudovanou svoji vlastní zvukovou kartu. Není to přece jen levná záležitost, tak jsem se vás chtěl pro jistotu zeptat, jestli by tento problém měl vyřešit tento headset. Je mi jasné, že na to má vliv mnoho faktorů, ale jde mi jen o to, ale mě slyšela druhá strana Předem všem děkuji! |
---|---|
24.03.2013 18:33 příspěvků:5 728 | sumeni a dalsi problemy mohou zpusobovat integrovane zvukovky-predevsim pokud je pouzit nekvalitni zdroj. Ruseni taky muze vznikat z okolnich komponent. Kvalitni externi zvukova karta tady ten problem obvykle resi. Vsechny sluchatka, co se pripojuji pres USB maj v sobe zvukovku. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
24.03.2013 23:30 příspěvků:8 | Moc děkuji za odpověď! |
---|---|