05.01.2013 20:48 příspěvků:3 | Ahoj, mám takový problém. Ve hrách kde multiplayer běží na systému jedna místnost=jeden server nemůžu najít skoro žádné servery, občas dokonce žádné, i když mi běží internet úplně v pořádku a kecám s kámošema přes TS3 o tom jak mně to zase nic nenašlo. Konkrétně ty hry u kterých se mi to vyskytlo jsou tyto: War of Roses, Ace of spades, všechny Counter-striky, Team Fortress 2 a všechny díly Call of duty. Hrám od Valve se dokonce občas podaří mi shodit internet, ale takovým způsobem, že komunikace (např. TS3) stále funguje, ale v prohlížečích a všem ostatním internet přestal fungovat. Stahuju rychlostí okolo 900 Kb/s, ping mám ve většině her nadprůměrný (tim myslím menší) a připojen jsem přes pevnou linku od 02. Zkoušel jsem vypnout firewall i antivirus, ale nepomohlo to. A je to stejné na všech počítačích v domácnosti. Doufám, že někdo z vás bude vědět co s tím, jelikož mě to už docela štve. P.S.: Předem děkuji za všechny rady co mi můžete poskytnout. |
---|---|
05.01.2013 23:25 příspěvků:5 728 | restart modemu nepomohl? nehrabal jses v nastaveni modemu? kdyz das do cmd ping seznam.cz -t 200, jsou vypadky v odezve? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
05.01.2013 23:30 příspěvků:3 | <fieldset><legend>radeksima</legend>restart modemu nepomohl? nehrabal jses v nastaveni modemu? kdyz das do cmd ping seznam.cz -t 200, jsou vypadky v odezve? Zapomněl jsem dodad, že takhle to funguje už tak 3 roky, takže ne... restart nepomohl ani jednou. V nastavení modemu jsem se nehrabal, ale myslím, že chyba bude někde tam, avšak já nevím jak a kde ji opravit. A výpadky v odezvě nemám. |
---|---|
06.01.2013 08:56 příspěvků:5 728 | muzes zkusit dat modem do tovarniho nastaveni. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
06.01.2013 10:37 příspěvků:3 | Do továrnho nastavení musím modem uvést manuálně nebo přes nějaký software? |
---|---|
06.01.2013 10:48 příspěvků:5 728 | dela se to manualne, v nastaveni routeru. Ovsem nevim, jestli pote pojede net (nevim, jak to ma ADSL koncipovane). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
06.02.2013 16:41 příspěvků:17 | Hele zkus jít na tento browser http://www.gametracker.com tady je všechny ip adresy her |
---|---|