Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Problémy s grafikou

Problémy s grafikou

27.12.2014 10:41
ověřen

Zdravím všechny,

potřeboval bych pomoci s grafikou ATI Mobility Radeon HD 5650 , mám v notebooku 2 integrované grafiky, jednu výkonější a druhou jen na filmy, jenže ta výše uvedená mi zničeho nic začla blikat, konec, kaput, když je zapnutá tak už je jen černá obrazovka, tak sem se spokojil s tou horší, za nějakou dobu ale i tahle hodila černo, takže sem šel do nouzáku a tam jsem zjistil že ta výkonější grafika hází chyby a tak jsem jí ve správci dal odinstalovat, všechno OK, Win 7 naběhl, ale po chvíli zase černo, tak sem tenhle proces zopakoval a zjistil jsem že se ta grafika pokouší při startu stále a stále instalovat, nevím si s tím rady a ani nikdo z mojeho okolí, byl by tu někdo tak hodný a pomohl by mi? díky moc.

27.12.2014 10:54
ověřen

Zkus odebrat ovladače grafiky, vyčistit registry třeba ccleanerem, a pak znovu stáhnout/nainstalovat.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.12.2014 11:22
ověřen

Nic nepomohlo, zkusil jsem to pro jistotu 2x, vždy se opět grafika doinstaluje a pak černo, i dříve jsem zkoušel zakázat instalaci aktualizací, ale taky k ničemu

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace