Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Problémy po formátu

Problémy po formátu

23.02.2012 15:13

Zdravim, nedávno jsem z důvodu zasekaného notebooku formátoval. Formát proběhl naprosto v pořádku. Ale poté když jsem se rozhodl nainstalovat ovladače. A to z toho důvodu, že napřiklad klávesa "fn" kterou jsem používal na urychlené ovladáni, teď v kombinaci s klávesami (F1 - F12) vůbec nefunguje. Taktéž velká část ovladačů mi piše, že nejdou nainstalovat z toho důvodu, že pravděpodobně nemám 64bitovou verzi OS W7. A přitom jsem si naprosto jist, že ji mám.

Prosim o pomoc, předem děkuji PiXaK

23.02.2012 18:21

jestli ti drtiva vetsina ovladacu pise ze nemas 64bit, tak ji mozna nebudes mit-jen pro kontrolu zkus nainstalovat 32bit ovladace.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
23.02.2012 18:48

Tak části problémů jsem se zbavil x))....Ale pořád mi nefunguje tlačítko "fn" a nesnímá mi mikrofon.....Nějaký nápad?.......Díky

24.02.2012 06:24

mikrofon je zaplej (ikonka vpravo dole)?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace