23.02.2012 15:13 příspěvků:6 | Zdravim, nedávno jsem z důvodu zasekaného notebooku formátoval. Formát proběhl naprosto v pořádku. Ale poté když jsem se rozhodl nainstalovat ovladače. A to z toho důvodu, že napřiklad klávesa "fn" kterou jsem používal na urychlené ovladáni, teď v kombinaci s klávesami (F1 - F12) vůbec nefunguje. Taktéž velká část ovladačů mi piše, že nejdou nainstalovat z toho důvodu, že pravděpodobně nemám 64bitovou verzi OS W7. A přitom jsem si naprosto jist, že ji mám. Prosim o pomoc, předem děkuji PiXaK |
---|---|
23.02.2012 18:21 příspěvků:5 728 | jestli ti drtiva vetsina ovladacu pise ze nemas 64bit, tak ji mozna nebudes mit-jen pro kontrolu zkus nainstalovat 32bit ovladace. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
23.02.2012 18:48 příspěvků:6 | Tak části problémů jsem se zbavil x))....Ale pořád mi nefunguje tlačítko "fn" a nesnímá mi mikrofon.....Nějaký nápad?.......Díky |
---|---|
24.02.2012 06:24 příspěvků:5 728 | mikrofon je zaplej (ikonka vpravo dole)? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|