Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Problém z dokumenty!

Problém z dokumenty!

05.10.2011 10:01

Mám takový VELKÝ problém když zapnu PC tak se mi všechny věci (jenom v dokumentech) jakoby vymažou(nechají se ve složce (C:-Documents and Settingsnazev účtu) a PC si vytvoří nové dokumenty (C:-Documents and Settingsnázev účtu a k tomu přidá .Compaq) kde jsou věci jako bych pravě naistaloval OS . Zkoušel jsem jestli to není Uživatelským účte ale ten mám nastavený na Správce (zkoušel jsem ho smazat a vytvořit nový také nic) takže tím to asi nebude .

A po dalším vypnutí a zapnutí se vymažou ty dokumenty co vytvořil PC tedy :

(C:-Documents and Settingsnazev účtu.Compaq) a zase vytvoří dukomenty znovu a takhle pořád dokola!!

A stalo se to tak že jednou jsem hrál PC hru a ta se zničeho nic sekla tak jsem dal restart a od té doby se mi toto furt dějě.

Já si stím vůbec nevím rady ale nechce se mi kvůli tomu přeinstalovat celý OS.

Jestli mi někdo pomůže budu moc rád protože mě už nebaví přehazovat uložené pozice atd. z jednoho dokumentu do druhého abych si vubec něco zahrál.

Předem díky za POMOC!

05.10.2011 16:43

zkousels zalozit novy ucet jestli to bude delat i v nem?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
05.10.2011 17:00

Čti!!! Zkoušel...

Zkus použít bod obnovení systému =) mohlo by to pomoct...

05.10.2011 19:49

jenze ja to myslel bez toho mazani stareho uctu, ze bude mit vytvoreny soubezne oba ucty

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace