Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Problém se zvukem

Problém se zvukem

02.07.2014 19:04

Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám Dell Precision M6600, Wind. 7, a mám problém se zvukem. Když zapojím sluchátka do jacku, tak mi notebook hraje ze zabudovaných repráčku (ještě o něco hlasitěji než když jsou sluchátka vypojené). Avšak systemove zvuky mohu slyšet přez sluchátka. Takže cokoliv pustím mi hraje nahlas a ne přes sluchátka. Napadá Vás nějaké řešení ? byl bych vám moc vděčný brzy odjíždím na delší dobu do zahraničí tak bych to chtěl mít v pořádku.

Díky

02.07.2014 19:51

zkus preinstalovat ovladace na zvuk, resp. updatovat.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
02.07.2014 21:31

:-D a to udělám jak nebo jak zjistím jakou mám verzi ? Promin v tomto ohledu jsem fakt noob....

04.07.2014 20:04

hele...když dáš do startu zvuková zařízení tak tam najdes jesli máš repráčky nebo sluchátka zapojené a jestli máš zapojené repráčky tak tam odpoj všechno(dej zakázat)a zmačkni na tlačítko v pravo dole hlasitost zvuku budes to mít zablokované tak dej vybrat zvukové zařízení a vyber si sluchátka...a je to ;)

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace