28.11.2016 15:32 příspěvků:2 | Zdravím, při zapnutí PC se objeví cmd a píše Invalid switch a hned poté se objeví okno, ve kterém je napsáno, že mě systém odhlasí a PC se vypne. Dokáže mě někdo poradit co s tím ? |
---|---|
28.11.2016 15:39 příspěvků:2 090 | Popiš ten start trochu podrobněji. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.11.2016 16:04 příspěvků:2 | Zapnu PC, přihlásím se, naběhne plocha objeví se CMD a píše to několiktrát pod sebou invalid switch a objeví se okno system se vypne kvuli systemové chybě a PC se vypne. |
---|---|
28.11.2016 16:25 příspěvků:2 090 | Sice nevím, co myslíš tím CMD, ale Tvůj popis nasvědčuje tomu, že havaroval systém a je nutné jej opravit nebo případně přeinstalovat. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.11.2016 16:39 příspěvků:4 972 | CMD je příkazový řádek. Něco jsem k tomu našel na webu, prozkoumej to. https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=invalid%20switch%20cmd Také bych to zkusil opravit pomocí instal. DVD Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|