Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Problém se spuštěním PC

Problém se spuštěním PC

01.03.2008 07:02

Stáhl jsem nový ovladač k TV tuneru Leadtek 2000 H na PC s W. Vista Zřejmě nebyl dobře nainstalován, protože TV tuner byl nefunkční a navíc se PC začalo vypínat. Po novém zapnutí systém naběhl, ale cca po 1-2 min. se PC vyplnulo a tak pořád dokola. pokusil jsem nový ovladač odinstalovat, ale bez úspěchu, objevila se hláška, abych se pokusil stáhnout ovladač znovu. Učinil jsem tak, ale nic se nezměnilo, TV tuner nefungoval a PC se vypínal jako předtím. Raději jsem TV kartu z PC vytáhl.

Při spuštění v běžném režimu systém chvíli nabíhá až do hlášky: Systém Windows nemůže analyzovat nebo zpracovat soubor odpovědí bezobslužné instalace C/Winodws/Panther/unattend.xml. Zadaný soubor je neplatný. PC se vypne a opět samo zapne a běží až k dané hlášce a tak stále dokola.

Při snaze znovu nainstalovat W.Vista z instalačního DVD jsem nebyl úspěšný, neboť se instalace z disku sama prostě nespustí, přestože je v setupu nastaveno přednostní bootování z DVD, a já nevím, jak ji jinak spustit.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace