Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Problém se spuštěním Corel VideoStudio Pro X5 ve Win7

Problém se spuštěním Corel VideoStudio Pro X5 ve Win7

28.08.2016 18:48

Dobrý den, mám dotaz:

Ve Windows7 mě najednou nejde spustit videoeditor Corel VideoStudio Pro X5. Přitom dříve normálně šel.

Přikládám obrázek chybové hlášky.
Nevíte někdo co s tím?
Předem díky za odpovědi.

28.08.2016 21:04
ověřen

Podle chyby KERNELBASE.dll bych to tipoval přímo na vadu programu. Pokud je to možné, přeinstaluj ho.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
29.08.2016 19:35

Program jsem už přeinstaloval 2x a bez úspěchu. A tato knihovna se nachází ve Windowsech. Tak mám pocit, jestli to nebude systémem. Ale na netu jsem zatím žádné solidní info a radu nenašel. Pozn.: Win7 a videoeditor mám oba originál. Dokonce jsem zkoušel stáhnout jinou verzi Kernelbase.dll z netu a překopírovat, ale Wokýnka mě to nechtějí dovolit. Tak nevím.

29.08.2016 19:45
ověřen

Pak je mi líto, nemám jiný nápad.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace