28.08.2016 18:48 příspěvků:2 | Dobrý den, mám dotaz: Ve Windows7 mě najednou nejde spustit videoeditor Corel VideoStudio Pro X5. Přitom dříve normálně šel. Přikládám obrázek chybové hlášky. |
---|---|
28.08.2016 21:04 příspěvků:2 090 | Podle chyby KERNELBASE.dll bych to tipoval přímo na vadu programu. Pokud je to možné, přeinstaluj ho. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
29.08.2016 19:35 příspěvků:2 | Program jsem už přeinstaloval 2x a bez úspěchu. A tato knihovna se nachází ve Windowsech. Tak mám pocit, jestli to nebude systémem. Ale na netu jsem zatím žádné solidní info a radu nenašel. Pozn.: Win7 a videoeditor mám oba originál. Dokonce jsem zkoušel stáhnout jinou verzi Kernelbase.dll z netu a překopírovat, ale Wokýnka mě to nechtějí dovolit. Tak nevím. |
---|---|
29.08.2016 19:45 příspěvků:2 090 | Pak je mi líto, nemám jiný nápad. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|