26.02.2011 17:23 příspěvků:54 | Zdravím, takže mám docela velký problém se Správcem Úloh. Když zmáčknu Ctrl+Alt+Delete, tak vyskočí tabulka "Správce tohoto systému zakázal Správce Úloh". Četl jsem, že se do Spustit(Windows+R) má napsat gpedit.msc ... poté se má postupovat Konfigurace uživatele - Šablony pro správu - System - Možnosti klávesové zkratky CTRL+ALT+DEL ... Já jedu Konfigurace uživatele - Šablony pro správu - a nic. Je tu pouze Windows Components a Součásti systému Windows. Složka System nikde. Předem díky za pomoc |
---|---|
26.02.2011 17:32 příspěvků:1 920 | Máš na PC plná práva administrátora? |
---|---|
26.02.2011 17:33 příspěvků:54 | Ano, navíc je to jediný účet na PC. |
---|---|
28.02.2011 08:28 příspěvků:5 | <pre> Pokud stisknete Ctrl+Alt+Del a místo Task manageru (Správce úloh) se objeví pouze chybové hlášení: "Správce tohoto systému zakázal Správce úloh" pomoc je jednoduchá: Stiskněte tlačítko Start vyberte spustit, napište regedit.exe a stiskněte "Enter" objeví se editor registrů najděte následující větve a upravte v nich hodnotu DisableTaskMgr aby byla 0 (Task manager POVOLEN) pravděpodobně bude nastavena na 1 (Task manager ZAKÁZÁN) HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem smažte hodnotu DisableTaskMgr HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem smažte hodnotu DisableTaskMgr nebo si stáhněte tento soubor taskmgrfix rozbalte a naimportujte do registrů (thx Martinnnnovi za vytvoření a umístění souboru u něj na webu) pokud ani to nezabere zkuste: Start - Spustit - gpedit.msc - Enter - Konfigurace uzivatele - Sablony pro spravu - System - Moznosti klavesove zkratky CTRL+ALT+DEL - u všech uveďte není nakonfigurováno (thx MiroK a Arcisit) |
---|---|
28.02.2011 08:47 příspěvků:54 | Děkuji moc, problém vyřešen |
---|---|