20.06.2016 17:42 příspěvků:6 | Dobrý den, mám menší problém s internetovým připojením. Tak 1.-2. denně se mi stane, že když se pokusím připojit na herní server (The Elder Scrolls: Online), tak mě hra nepustí do lobby ale rovnou mi napíše, že není možné se připojit k serveru....
|
---|---|
20.06.2016 17:51 příspěvků:2 090 | Tak 1x až 2x denně mi chcípne auto. Kamarádovi to nedělá. Prosím o radu, děkuji. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.06.2016 18:05 příspěvků:4 972 | Nejspíš budou v daném okamžiku přetížené servery. Dalo by se to ověřit např. tak, že byste se v danou chvíli připojili s kamarádem, ale do toho se asi netrefíte. Na té otázce nic nesmyslného nevidím, ale přijde mi zbytečná. Tohle je běžná chyba, která se stává denně! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
20.06.2016 18:15 příspěvků:6 | Nevím co je na tom k nepochopení -_- |
---|---|
20.06.2016 18:17 příspěvků:4 972 | K pochopení to je, jenom nečekej radu a pak se tedy zbytečně ptáš. Servery bývají přetížené a pak se tohle normálně stává. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.06.2016 18:21 příspěvků:6 | Já si právě myslím že o servery nejde Můj poskytovatel internetu je Wolfnet a kamarádův je UPC. Př.: Pokud si otestuji připojení (Síť, porty) v programu uTorrent, tak mi zdělí toto .... ![]() |
---|---|
20.06.2016 18:23 příspěvků:6 | Když mi tohle "ohlásí" ta mi ta hra nejde... ale pokud je test v pořádku tak hra běží normálně... Právě proto se ptám.. docela jsem z toho zmatený. |
---|---|
20.06.2016 18:43 příspěvků:4 972 | A co je na tom divného, když orojde test, jde přece i hra. Co normální testy, ne Torent, Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.06.2016 18:52 příspěvků:6 | No jde o to, že test projde "jednou za 100 let" Normální test ? Pokud myslíte např.: http://www.speedtest.net/ Tak ten je v naprostém pořádku. |
---|---|
20.06.2016 18:59 příspěvků:4 972 | Pak je to těmi servery a s tím nic neuděláš. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.06.2016 19:00 příspěvků:2 090 | Omlouvám se, že lezu do vaší diskuze, ale vidím problém zde: "Můj poskytovatel internetu je Wolfnet a kamarádův je UPC." Wolfnet je patrně Wifi připojení, UPC je kabel a našli jsme zakopaného psa..... Dál už viz bluespirit. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.06.2016 19:02 příspěvků:6 | Nemůže to být servery když to kamarádovi jde... Spíš to bude internetem ale čekal jsem, že si tady přečtu nějakou radu.. ale tak nic. Děkujii za váš čas |
---|---|
20.06.2016 19:03 příspěvků:2 090 | Chceš radu? Přejdi k UPC a budeš na tom jako kamarád. Jinou radu neznám. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.06.2016 19:04 příspěvků:4 972 | Dovolím si odporovat. Každý a kor hrací server někdy vypadne. Ano může to být providerem, ale také nemusí, může to být běžně přetížená síť. Pokud je to 1-2 denně a na chvilku, není co řešit. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|