01.07.2016 00:15 příspěvků:33 | Zdravím přátelé.... Mam nově sestavený PC a nainstalované win 10 akorát mám problem co se týče připojení k internetu pomocí kabelu... pro jistotu sem zkoušel kabel a na Notebooku normalně se připojí tudiž závada v kabelu neni zakladní desku mám: GIGABYTE GA-790XT-USB3 - AMD 790X PS: zkoušel sem instalovat ovladač: REALTEK ale když instaluji driver tak mi vypíše hlášku: findfille error což opravdu nechápu aktualně musím jet na wifi flash ale na hraní naročných online her to opravdu neni byla by rada díky mockrát v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
ale v řizení tramvaje nemam problem :)
sem pouhý zaměstnanec Dopravního Podniku :) |
---|---|
01.07.2016 00:17 příspěvků:33 | Dodatek fotky ![]() v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 09:41 příspěvků:4 972 | Nemáš k desce CD s ovladači? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
01.07.2016 09:53 příspěvků:2 090 | A hned první Win 10 Auto Instalation Program. Jinak nevidím důvod, proč by to nešlo. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
01.07.2016 10:36 příspěvků:4 972 | Přímo pro W10 jsem nenašel http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3295#dl Vyber systém W8 a tam je realtek - mb_driver_lan_realtek_8111_w8 Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
01.07.2016 10:46 příspěvků:33 | Bohužel komponenty sem dostal od kamaráda Zbytek: Děkuji vyzkouším a dám vedět v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 10:51 příspěvků:33 | todle vypíše při instalaci jestli je podle čip vyndanej ze zakladní desky nebo.... ![]() v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 10:53 příspěvků:4 972 | Je vidět karta ve správci zařízení? ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
01.07.2016 11:01 příspěvků:33 | Ano zde to bude ona jinak kabel když zapojím tak vzadu zeleně svití + oranžové bliká... ![]() v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 11:04 příspěvků:4 972 | To máš ten Realtek pro W8? Zkus to v režimu kompatibility. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
01.07.2016 11:11 příspěvků:33 | ano zkoušel sem to pro W8 Jinak system mám W10 ale piše mi to právě stím Cable to nechápu co a jak zkoušel sem pustit v režimu windows 8 a stále stejný problem stím Cable v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 11:15 příspěvků:4 972 | Zkus to v režimu kompatibility. Také bych to zkusil přímo ze Správce zařízení, pravou myší na kartu a navést to do složky s tím Realtekem. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
01.07.2016 11:21 příspěvků:33 | on je ten problem že ta složka realtek se nevytvoří hledal sem to v Program Files a bohužel neni tam :/ v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 11:23 příspěvků:33 | todle mi to vypíše když tam dám ten ovladač realteku nebyla by prosím možnost připojení pomocí Team Viewer a že by ste to zkusil ?? Díky mockrát ![]() v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 11:28 příspěvků:4 972 | Pokud to instaluješ, pak přece víš kde ten ovladač máš. Snad to nestahuješ do Program Files? Mělo by to být ve Stažené soubory, pokud si to neměnil. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
01.07.2016 11:31 příspěvků:33 | ano to tam mám ale stále piše to plug the cable v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 11:35 příspěvků:4 972 | Je ve Správci zařízení stále ten žlutý trojúhelník s vykřičníkem? Restartuj PC. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
01.07.2016 11:40 příspěvků:33 | Ano stále je a dokonce něco se přidalo :O ![]() v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|
01.07.2016 11:43 příspěvků:4 972 | Pak nechápu, proč to píše že ovladače je O.K. Nevím, může být vadná karta, nesnáší se to s W10, apod. ? Musíš laborovat. Zkus to nainstalovat z toho Správce zařízení! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
01.07.2016 11:45 příspěvků:33 | Karta by měla být snad v pořadku podle mě to bude variantou že W10 to nesnesou koukali sme a karta by měla být v pořadku neboli ten čip :/ jak řikám když připojím kabel vzádu tak normalko bliká oranžově..... napadlo mě jedině tu mam starý PC tak zněj vytahnout kartu siťovou.... zdali to bude mít učinek v PC nejsem moct znalec předem se omlouvám :(
---|---|