05.10.2015 15:23 příspěvků:3 | Ahoj, mam problém. Mám nový notebook a stáhl jsem si eset smart security 9 a nechal jsem tam McAfee..MYslel jsem, že ho hned smažu potom, ale teď mi notebook nejde..Někdy se ani nezobrazí ikony a o start ani nemluvě..na cokoli kliknu tak se nenačte nebo až za několik minut..bohužel nejde nic spustit natož odinstalovat McAffe..Poradíte mi, co s tím? |
---|---|
05.10.2015 15:27 příspěvků:4 972 | Nis se namaže ale odinstalovává, smazat můžeš tabuli ve škole. Tady asi pomůže jenom obnovení do továrního nastavení, pokud se tam dostaneš. Pak odinstalovat ten šmejd, restartovat a nainstalovat Eset. Legální Eset placený, nebo free zdarma. Také je celkem fajn, když tazatel napíše co je to za stroj! Řešení bývají různá! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
05.10.2015 15:40 příspěvků:3 | Dík za odpověd, je to HP Envy 15-u200nc x360.. |
---|---|
05.10.2015 15:43 příspěvků:4 972 | Hmm, Lenovo např. má tlačítko na obnovení systému, tohle nevím. Pak to musiš zkoušet obnovit. Nic jiného mne nenapadá. Pak je ještě možnost si W8 stáhnout, vytvořit instalační médium /DVD, Flash/ a systém nainstalovat. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|