13.02.2017 17:53 příspěvků:3 | Ahoj, mám notebook značky Lenovo a dnes mi z něj vypadlo po otevření zadního krytu toto (kryt má jen 3 šroubky, jednoduše se vysunul). Obrázek: https://ulozto.cz/!H9z1VeyDoaSQ/1-jpg Nevíte, z čeho by to mohlo být? Notebook běží (nastartuje, wifi běží, nevím...) Děkuji za radu |
---|---|
13.02.2017 18:38 příspěvků:4 972 | Obrázky se dávají jako příloha, nikdo to nebude někde stahovat. Lenovo má několik desítek typů a kryt se šroubky se sám neodšroubuje a nevysune. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
14.02.2017 06:50 příspěvků:2 090 | Nevím, z čeho by to mohlo být, ale vím, z čeho to je. Když ten obrázek vložíš do příspěvku, tak ti to i prozradím. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.02.2017 17:05 příspěvků:3 | Dobrý večer, omlouvám se, vkládám do příspěvku ![]() |
---|---|
14.02.2017 17:16 příspěvků:2 090 | Takže jestli jde jen o tu součástku uprostřed, tak to je obal z elektrolytického kondenzátoru 220mikrofaradů/6.3V. Tedy někde v ntb máš kondík, který nebude úplně v pořádku. To, co je nahoře a vlevo nahoře mi nic neříká. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.02.2017 17:18 příspěvků:4 972 | To s těma dírama by s trochou fantazie mohl být kryt toho C Jestli je tam opravdu bouchlý kondík, tak to může udělat paseku na desce. Pardon, ne kryt ale podstavec. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 17:22 příspěvků:2 090 | Bouchlý kondík by vypadal jinak. Tohle je buď montážní závada, kdy tam zůstalo něco, co tam zůstat nemělo, nebo špatně vyrobený kondík, z kterého se svlékl kryt. A ten kousek, o kterém mluvíš, nemá s tím kondíkem nic společného. Nedokážu si představit, jak by se "soklík" převlékl přes ten zbytek kondu Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.02.2017 17:23 příspěvků:3 | A co myslíte, mělo by se to řešit, když noťas běží bez problémů? K čemu může dojít? |
---|---|
14.02.2017 17:24 příspěvků:2 090 | Ten kondík bych neřešil. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.02.2017 17:29 příspěvků:4 972 | Chjo, ten sokl se nikam nepřevléká, ale dává dospod a protáhnou se tím ty kontaktní dráty. Dříve se to běžně používalo třeba v TV a dnes u SMD. ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 17:34 příspěvků:2 090 | Zdeňku, to už sem nepatří, patří to do SZ. Ale přesto: Jak chceš ten sokl dostat ven, když ti kondík (sice bez obalu) zůstane v desce?? Neblbni....... Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.02.2017 17:39 příspěvků:4 972 | Já ale nevím zda zůstal v desce, podle obrázku to spíš vypadá, že upadl. Ty víš že zůstal v desce? A pořád nepiš o SZ, tohle je diskuzní fórum a nechme na tazateli co si z toho vezme. Když se na ty dva obrázky podíváš, mohl bys tu možnost připustit. Osobně bych tohle řešil, je-li tam někde urvaný a třeba prasklý kondenzátor, pak hrozí že elektrolyt poleptá desku. Mám návštěvu. Dobrou noc. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 17:47 příspěvků:2 090 | Jo, diskuzní fórum to je. Ale ne nato, abychom my dva si tu vyměňovali názory a tazatel na to koukal jako puk!! Na naši výměnu názorů je fakt jen SZ a nic jiného!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.02.2017 18:05 příspěvků:4 972 | Já si s tebou nevyměňuji názory. Já jen píšu co si o tom myslím. A tazatel jistě není hloupější než my a dokáže si porovnat dva obrázky... ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.02.2017 18:10 příspěvků:2 090 | Hele, před půlhodinou ses loučil, že máš návštěvu. Tak nelži a dodrž to! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|