27.02.2015 16:47 příspěvků:9 | Zdravim mam problem se samovolnym sjizdenim mysi (rolovanim stranky) at uz ve firefoxu tak i ve wordu. Mys jsem vymenil ale problem stale pretrvava nema nekdo nejaky rady co s tim? |
---|---|
27.02.2015 17:01 příspěvků:1 873 | Patrně jsi ulovil nějaký bordel. Stáhni adwcleaner a mbam ( http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/antiviry/jednoucelove/malwarebytes-anti-malware/ ) Spusť jeden, proskenuj a nálezy smaž pak to samé i v druhém programu. ---- Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
27.02.2015 17:41 příspěvků:9 | OP system je Windows 7 home premium. Drive jsem mel XP, a byl stejny problem. Ted jsem stahl ten adwcleaner, samo se Pc restartovalo. Po nabehnuti to vypsalo jakousi zpravu a na konci bylo ze to vymazalo cca ,820 bytes, teď to zatim nesjizdi. Kdyz se to znovu objevi tak dam urcite vedet. Zatim vse ok. diky |
---|---|
27.02.2015 17:46 příspěvků:1 873 | Ano adwcleaner, při mazání restarruje.. Ještě jsi to měl projet i tím mbam... A dát rychlý sken, následně to vymazat.. Pokud budou nálezy. Na to oba odinstaluj a vyčisti i registry ccleanerem.. -------- Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
27.02.2015 18:27 příspěvků:9 | Mam antivirus Eset Nod 32. Ted mi to cisti ten Mbam a uvidime co to udela. |
---|---|
27.02.2015 18:48 příspěvků:1 873 | Hmm, není špatný, ale je licencovaný - placený, spíše firemní záležitost. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|