Úvod > Fórum > Hardware > Problem s mysi

Problem s mysi

27.02.2015 16:47

Zdravim mam problem se samovolnym sjizdenim mysi (rolovanim stranky) at uz ve firefoxu tak i ve wordu. Mys jsem vymenil ale problem stale pretrvava nema nekdo nejaky rady co s tim?

27.02.2015 17:01
ověřen

Patrně jsi ulovil nějaký bordel.

Stáhni adwcleaner a mbam ( http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/antiviry/jednoucelove/malwarebytes-anti-malware/ )

Spusť jeden, proskenuj a nálezy smaž pak to samé i v druhém programu.

----
Jak to vypadá teď? A co to je za OS?

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.02.2015 17:41

OP system je Windows 7 home premium. Drive jsem mel XP, a byl stejny problem.

Ted jsem stahl ten adwcleaner, samo se Pc restartovalo. Po nabehnuti to vypsalo jakousi zpravu a na konci bylo ze to vymazalo cca ,820 bytes, teď to zatim nesjizdi. Kdyz se to znovu objevi tak dam urcite vedet. Zatim vse ok. diky

27.02.2015 17:46
ověřen

Ano adwcleaner, při mazání restarruje..

Ještě jsi to měl projet i tím mbam... A dát rychlý sken, následně to vymazat.. Pokud budou nálezy.

Na to oba odinstaluj a vyčisti i registry ccleanerem..

--------
(Patrně jsi měl stejný bordel i v XP..)
-----
Co máš za antivir?

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
27.02.2015 18:27

Mam antivirus Eset Nod 32. Ted mi to cisti ten Mbam a uvidime co to udela.

27.02.2015 18:48
ověřen

Hmm, není špatný, ale je licencovaný - placený, spíše firemní záležitost.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace