Úvod > Fórum > Software > Problém s mikrofonem

[VYŘEŠENO] Problém s mikrofonem

Dotaz vyřešen reakcí: 20.05.2016 15:11

20.05.2016 14:46

Zdravím,používám Discord na komunikaci s kamarády,mikrofon funguje pořád (jednou blbnul).. Najednou mluvím a neslyší mě,na reklaci jsem s tím byl a řekl,že tomu nic není,co mám dělat? Děkuju za rady

20.05.2016 15:11
ověřen

Co máš dělat? Když to pomůže, postav se třeba na hlavu.

Jinak zkontroluj nastavení zvukovky, popř. Discordu, přeinstaluj ovladače zvukovky a Discordu. Taky je možné že odešla zvukovka - mikrofonní vstup.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
20.05.2016 18:57
ověřen

OT/ Internet by měl být nějak filtrován, aby se dalo poznat s kým si kdo píše. Některé dotazy vypadají jak z komunistické zvláštní školy.

Neskutečný hovadiny, které bych nenapsal když mi bylo 10. :-(

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace