11.07.2012 13:22 příspěvků:6 | Zdravím, mám problém s klávesnicí, už 3 dny nefunguje. Chyba klávesnice to zřejmě není, mám 2 a obě fungují jen v BIOS, fungují dokud se nezačne spouštět OS. Ovladače jsou podle Windowsu v pořádku, ale mě se zdá že je ignoruje. Mám Windows Vista a prosím nenáročně vysvětlený postup řešení problému, pokud jde. |
---|---|
12.07.2012 19:30 příspěvků:6 | Teď jsem v ovládacích panelech našel: Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. 'Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí (Kód 39).' Jenže jak jsem už psal, ovladače jsou zřejmě v pořádku. |
---|---|
12.07.2012 23:06 příspěvků:1 279 | S tímto problémem jsem se ještě nesetkal, ale pokud máte W7 (nebo visty), tak spusťe instalaci a zkuste systém opravit (respektive opravit spouštění), pokud to nepomůže, nebo máte XPčka, tak zkusit nouzový režim a obnovu systému a pokud ani toto nepomůže, tak pak jedině hodit disk do jiného PC, zálohovat a pak reinstalovat.... http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|
13.07.2012 09:07 příspěvků:6 | Dobrá, děkuji za odpověď až budu mít čas, zkusím tu reinstalaci. |
---|---|