Dotaz vyřešen reakcí: 19.04.2015 06:42
18.04.2015 18:56 příspěvků:1 873 | Nechápu proč, na hctachov.cz při načítání v tablet/explorer android..4.1 To spadne, vždycky, a vpravo se objeví ona hláška . Historie, čistá, vyčištěno i master cleanem, aplikace zastaveny na úplné minimum. ...... ???????? Ve správě systému to nenabízí vyčistit/vymazat mezipaměť asi proto, že je to čisté, u jiných webek to nedělá.... ----- Spadlo to teď i přes anonymní prohlížení.. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
18.04.2015 19:23 příspěvků:2 090 | svato, možná jsem blbej, možná jen něčemu nerozumím, ale na stránkách hctachov.cz jsem žádnou webkameru nenašel. Pochopitelně jsem hledal na PC. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
18.04.2015 19:27 příspěvků:1 873 | Nemyslel jsem s webkamerou, ale webkou - web stránkou .. Vyhodil jsem už asi i deset záložek a ikdyž to načetlo tak během 5 sec to zase spadlo .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
18.04.2015 19:36 příspěvků:2 090 | Tak to jsem jen blbě pochopil, sorry Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
18.04.2015 19:41 příspěvků:1 873 | Ok, nechápu, proč u této stránky to blbne, na pc mi to taky nedělá .. Zkusím ještě proxy .. přes proxy mi tu hlášku hodilo obráceně v levém dolním rohu .. ( ona je ta hláška fixovaná, tak se zobrazuje jen v daném rohu ... ) tak ani proxy nepomohlo. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
19.04.2015 06:42 příspěvků:1 873 | Další poznatky - Zkusil jsem chroma a tam to nedělá to je zajímavé, jenže v něm nemám żádné záložky. -------- V dalším prohlížeči UC browser se nejprve (tuším) 403 Forbidden a při kliku na aktualizaci stránky se tato stránka normálně zobrazí .. -------- V mini Opera také 403, ale už nic jiného se nezobrazí. -------- Tak jsem z tabletu vyhodil FF (v kerém to dělalo stejně jako v exploreru) no a ač nerad tak řešením je v tomto případě pouze takové, že zatím přecházím na operu. Díky Pavle, jinak to nevidím, kontaktovat tamního správce nebo mého providera si myslím nemá cenu když v PC to jede normálně, možná to má příčinu někde v AdAway ..nevím nechci se v tom dál babrat ... Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|