18.07.2010 08:28 příspěvků:2 | Zdravím koupil jsem si nový HDD Seagate Barracuda 7200.11 - 500GB/7200rpm/SATA-3G/ po připojení k desce Ecs 865G-M8 tento disk XPčka nenašly (mám SP3)... takže jsem v biosu nastavil obě možnosti (Pata i Sata, protože mám připojené ještě dva další HDD na Pata patici). Po tomhle nastavení se už HDD začal objevovat při najíždění PC, v biosu a taky jej našly Xpčka a disk je taky zobrazen ve výpisu Správce zařizení - kde vše funguje správně.... a ted k problému, když kliknu na tento počítač tak se mi tento disk nezobrazí v základní nabídce, takže ho nevidím nemůžu na něj zapisovat nebo ho jakkoli jinak používat.... Víte někdo co s tím? Na stránkách jsem našel nějaký update Biosu, ale nejsem si jistý jestli je to zrvona to co potřebuju...at nespustím něco co mi rozhází celý bios. stránky sou zde: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=606&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0 měl by to být ten první update... moje verze Biosu je 1.0f 03/27/2006 dík za rady. |
---|---|
18.07.2010 21:39 příspěvků:208 | Ten disk maš zrejme v Hidden takže je ukritý alebo nieje naformatovaní, naformatovat ho možeš aj v príkazovom riadku cez diskpart alebo si stiahni EASEUS Partition Master a z tím to dáš doporiatku |
---|---|
22.07.2010 17:17 příspěvků:2 | díky za radu už je to ok! |
---|---|