11.05.2018 17:24 příspěvků:1 | Dobrý den, Předem varuji, že jsem člověk ve světě hardwaru nový a tedy nezkušený. Před rokem jsem se rozhodl nahradit chátrající notebook stolním PC (sestaveno s pomocí mnoha dopučených sestav, kterých je na internetu mnoho). Počítač fungoval dobře, ale chtěl jsem trochu zvýšit jeho výkon. Rozhodl jsem se tedy pro upgrade paměti ram a grafické karty. Po instalaci karty (a ovladačů) však nastal problém. Spustil jsem hru Fallout 4 (přišlo mi to jako dobrý test nově nabytého výkonu) a po dvou minutách počítač spadl (černá obrazovka, jel, ale nereagoval, nutno natvrdo vypnout), počítač jsem opět spustil a zkusil to znovu z jinou hrou a nastal stejný problém. Pak už jsem štěstí nepokoušel, nainstaloval jsem starou kartu a honem na Pcforum. Moje původní sestava: MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC, 4GB GDDR5 Zdroj Přídal jsem tedy ještě jednu Ramku: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2400 abych měl celkem 16GB. (S ramkou se nezdá být žádný problém) a nahradil Kartu Je někdo schopný poradit co by mohl být problém? Mám nedostatečně výkonný zdroj? Nelze použít kartu na mou desku? Děkuji za vaše rady. |
---|---|
15.05.2018 03:23 příspěvků:34 | Ahoj když ti tam šla 1050ti musí I 1060 možná nedostacuje zdroj ale zvládnout by to měl. Zkoušel si kartu v jiném pc? Odinstaloval jsi před instalací nové grafiky ovladače? |
---|---|