Úvod > Fórum > Hardware > Grafické karty > Problém s grafickou kartou? Rozmazané postavy ve hrách

Problém s grafickou kartou? Rozmazané postavy ve hrách

09.01.2012 14:39

[attachment=1:1evmge4n] Untitled 1bb.l.jpg [/attachment:1evmge4n][attachment=1:1evmge4n] Untitled 1bb.l.jpg [/attachment:1evmge4n]Ahoj, potřebovala bych poradit. Nevim jestli náhodou nebo je to příčina problému ale stáhla jsem si patch na Witcher 2 a najednou jsou postavy ve hře rozmazané, ne uplně, ale dřív jim byl vidět každý pór na obličeji a najednou jsou jednolité a brnění splývá v jednu košili, bez jakýchkoliv detailů, jinak prostředí ve hře pořád super, všechno ostrý. Zapla jsem potom the sims 3 a to samé, postavy jakoby skoro stvořené z velkých kostiček a prostředí zůstává zase ostré bez chyby. Když zapnu COD tak úvodní obrazovka je také složená z velkých kostek místo ostrého obrázku, při hře pak žádná chyba kromě toho, že jsou kostičkované zaměřovače a skóre, jako kdyby to byla hra z roku raz dva...máte někdo nápad, čím by to mohlo být? Nebo jak to zjistit? Přijde mi divný že by to bylo grafickou, když kromě postav je všechno ok.... díky za jakékoliv rady p.s. obrázky v příloze ale musela jsem je zmenšit abych je sem mohla nahrát takže na nich neni nic moc vidět :-/

09.01.2012 14:54

nezmenilas rozliseni? Kdyz kliknes na ty tvoje obrazky, tak jsou moc male na to, abychom poznali ze jsou rozmazane

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
09.01.2012 15:02

nezměnila, rozlišení mám 1920x1080, no sem nejdou větší obrázky nahrát

09.01.2012 15:32

nemyslim ve windows, ale ve hre ale jak tedka ctu, tak to pravdepodobne nebude problem mistni (problem hry), ale spis problem globalni (nehrala jsis s nastavenim grafiky?), jestli to bylo nedavno, tak muzes zkusit bod obnovy (kliknout pravym tlacitkem na pocitac v nabidce start, dat vlastnosti, napravo si najet na upresnit nastaveni systemu, ochrana systemu a tam si to obnovit do doby pred problemem pc se dostane do stadia pred tim problemem (napr. nebudou nainstalovane programy, ktere tam byli instalovane po datu obnovy atd,..), dokumentu se to nedotkne.

Vim ze sem nejdou dat vetsi obrazky, ale existuje napr. leteckaposta.cz uloz.to edisk.cz ...

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
09.01.2012 19:49

no už je to tak 3-4 týdny co se mi to stalo....

09.01.2012 20:01

http://leteckaposta.cz/291422848 tady jsou obrázky )

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace