02.09.2012 15:49 příspěvků:2 | Zdravím! Mám takový problém.. 2 měsíce jsem byl mimo domov,kde máme wifi. Potřeboval jsem být připojený a tak jsem si koupil USB modem od O2...nainstaloval jsem ho a internet mi šel tak jak má. Po dvou měsících jsem se vrátil zpět domů, pustil NTB..(mimochodem mám LENOVO Z575 ,AMD-A6) a čekal jsem až se mi sám připojí na domovskou wifi sít protože už jsem jí měl danou na automatické připojování...ale nic.. zkoušel jsem už všechno ale v nabídce připojení k dispozici se mi vůbec tato moje sít neobjevuje... zkoušel jsem jí najít na smartphonu a ten jí uplně v pohodě najde.. takže chyba na wifi routeru asi nebude... Poradte prosím... předem děkuji za vaše rady a odpovědi |
---|---|
03.09.2012 00:43 příspěvků:1 279 | Zvolte obnovení systému - jednoduší cesta Podívejte se do nastavení internetu - ovladací panely http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|
03.09.2012 06:28 příspěvků:5 728 | nemas tu wifinu vypnutou? respektive, jestli ti treba vubec nachazi nejakou sit. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
03.09.2012 11:24 příspěvků:2 | <fieldset><legend>radeksima</legend>nemas tu wifinu vypnutou? respektive, jestli ti treba vubec nachazi nejakou sit. vypnutá není,síte mi to normálně najde pouze tu mojí jednu to nezobrazí.. |
---|---|
03.09.2012 12:58 příspěvků:1 279 | Další možnost je dát spravovat bezdrátové sítě, smazat všechny profily a znovu ručně vytvořit ten pro tu vaši síť, toto řešení zabere snad vždy, pokud není problém v ovladačích, nebo kartě samotné. http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|