Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Problem s domovskou wi-fi

Problem s domovskou wi-fi

02.09.2012 15:49

Zdravím!

Mám takový problém.. 2 měsíce jsem byl mimo domov,kde máme wifi. Potřeboval jsem být připojený a tak jsem si koupil USB modem od O2...nainstaloval jsem ho a internet mi šel tak jak má. Po dvou měsících jsem se vrátil zpět domů, pustil NTB..(mimochodem mám LENOVO Z575 ,AMD-A6) a čekal jsem až se mi sám připojí na domovskou wifi sít protože už jsem jí měl danou na automatické připojování...ale nic.. zkoušel jsem už všechno ale v nabídce připojení k dispozici se mi vůbec tato moje sít neobjevuje... zkoušel jsem jí najít na smartphonu a ten jí uplně v pohodě najde.. takže chyba na wifi routeru asi nebude... Poradte prosím... předem děkuji za vaše rady a odpovědi

03.09.2012 00:43

Zvolte obnovení systému - jednoduší cesta

Podívejte se do nastavení internetu - ovladací panely

http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
03.09.2012 06:28

nemas tu wifinu vypnutou? respektive, jestli ti treba vubec nachazi nejakou sit.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
03.09.2012 11:24

<fieldset><legend>radeksima</legend>nemas tu wifinu vypnutou? respektive, jestli ti treba vubec nachazi nejakou sit.

vypnutá není,síte mi to normálně najde pouze tu mojí jednu to nezobrazí..

03.09.2012 12:58

Další možnost je dát spravovat bezdrátové sítě, smazat všechny profily a znovu ručně vytvořit ten pro tu vaši síť, toto řešení zabere snad vždy, pokud není problém v ovladačích, nebo kartě samotné.

http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace