Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > problem s baterkou na ntb....

problem s baterkou na ntb....

26.11.2011 10:37

mam problem s aterkou na ntb MSI CR620 hadam ze to bude softwarova chyba.....protoze se mi neukazuje realny stav baterie...... drive sice ukazoval ale umiral uz pri 25% .....sice vim ze baterka neni na tom nejlip uz ji mam pres rok....ale docela me to mrzi a myslim ze tohle je softwarova chyba...a chtelo by jenom nejak spravit programy baterie.... dik moc za ohlasy.......( a ne notas neni v zaruce..)

26.11.2011 11:31

zkusil bych ji dat na reklamaci, to nebude sw chyba, ale v elektronice baterie (na kterou je zaruka 2 roky a ne rok jak na kapacitu baterie)

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
26.11.2011 11:46

notas komplet neni v zaruce protoze nemam zarucak myslel sem jestli neni treba nejaky program..... ktery by opravil cteni % a vypocet zbyvajiciho casu..... ( a uz je rozdelavanej tak prosim rady se zarukou... nechte..) dik

26.11.2011 15:50

urcite postupy jsou, ale jen pro linux (defakto se musi vynulovat a nastavit baterie, nebot baterie hlasi v jakym je stavu). ale asi ti to uz nepomuze...

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
26.11.2011 16:19

pockej takze kdyby nekdo mel stejny notes a ja mu dal svoji baterku tak to muze spravit a nebo dokud budu mit na notasu 7cky tak mi bude baterka ***** ?

26.11.2011 17:43

to ne, ale z windows to opravit na 90% nepujde. z linuxu by to teoreticky mohlo nejakym zpusobem jit (na root.cz nebo na abclinuxu.cz jsem cetl ze meli borci podobny problem a nejakym zpusobem to vyresili). Ale rozhodne to nezvetsi vydrz baterie.

26.11.2011 17:43

to ne, ale z windows to opravit na 90% nepujde. z linuxu by to teoreticky mohlo nejakym zpusobem jit (na root.cz nebo na abclinuxu.cz jsem cetl ze meli borci podobny problem a nejakym zpusobem to vyresili). Ale rozhodne to nezvetsi vydrz baterie.

28.11.2011 11:26

ja nechci zvysit vydrz baterie.... ja chci jenom vedet na kolik % je opravdu nabita..... kdyz mi vydrzi zhruba necelou hodinku.... a po 25 miutach mi pise 100% tak je nekde error ? nemyslis? jestli je nejaky oprvny program pro cteni dat z baterie muzete mi rict kde ho najdu? dik moc

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace