15.08.2006 17:11 příspěvků:2 | Zdravíčko.mám takovejto problém: Mám připojení přes ADSL ale pokaždý když se připojim tak se mi tak po 20 minutách spojení obějí okno ve ktery je napsáno tohle:V aplikaci Generic Host Process for WIN32 Servicess došlo k chybě a je jí třeba zavřít. A když dám zavřít tak se mi přeruší připojení a už nejde zpustit, při tom to ukazuje že je to pořád připojený ale prohlížeč ani icq nefunguje. Musim to pokaždý restartovat. Nevíte prosim vás někdo čim by to mohlo být? Díky |
---|---|
15.08.2006 21:59 (neregistrovaný) | Citace z diskuse na www.dsl.cz: RE: generic host process for win 32 services (dělá Vám to taky?) U malého procenta uživatelů se mohly projevit negativní důsledky po instalaci bezpečnostní záplaty, kterou Microsoft dal veřejnosti k dispozici v únorové dávce oprav. Jednalo se o záplatu poskytnutou v rámci Microsoft Security Bulletinu MS05-012, která opravoval zranitelnost v OLE a COM. Některým uživatelům se po instalaci této záplaty na Windows XP mohla začít objevovat hláška "Generic Host Process for Win32 Services error". V některých emailových klientech se rovněž nemusí zobrazovat názvy souborů s přílohou (pokud budou delší než 42 znaků a budou využívat DBCS). Postiženým uživatelům Microsoft připravil řešení jejich problémů, které je možné nainstalovat pomocí Windows Update nebo postačí stáhnout a spustit záplatu pro konkrétní operační systém. Informace pro zakazniky: horka linka Mrkvosoftu je 841300300 nebo u www.microsoft.cz windows update. ------------------------- |
---|---|
17.08.2006 19:17 příspěvků:2 | Aktualizace jsem stáhl ale nepomohlo to nevíte někdo něco konkrétnějšího? |
---|---|
17.08.2006 22:22 (neregistrovaný) | Windows XP nepoužívám, takže vám mohu doporučit jen přečíst celé diskusní vlákno k tomuto tématu: http://www.dsl.cz/debata.php?vlakno=116733 |
---|---|