01.10.2013 16:35 příspěvků:4 | Kdyz si zapnu origin tak mi to pise On-line prihlaseni neni momentalne k dispozici. Nevite nekdo co stim? Zkousel jsem i preinstalovat ale proste nejde to :/ Prosim pomozte |
---|---|
10.10.2013 11:34 příspěvků:1 | Tohle není v Originu, ale v ESETu. Předpokládám, že ho máš. Musíš dát Origin do výjimek ve 1. filtrování protokolů a 2. personálním firewallu. Pokud nevíš, tak: 1. Pokročilé nastavení -> Web a mail -> Filtrování protokolů -> Vyloučené aplikace -> Přidat. !!!MUSÍŠ TAM DÁT ORIGIN.EXE I OriginClientService.exe!!! 2. Pokročilé nastavení -> Personální firewall -> Pravidla a zóny -> Editor pravidel a zón -> Nastavit -> Nové -> Zadáš název, Směr Oba, Akce Povolit -> Lokální strana -> Aplikace - Procházet -> Najdeš Origin.exe a to samé uděláš i pro OriginClientService.exe Po tomhle už jsem Origin rozjel. |
---|---|
12.10.2013 07:46 příspěvků:4 | To prvni jsem udelal ale na to druhe jeste nevim , nevim co mam udelat v ty zone |
---|---|
12.10.2013 09:07 příspěvků:4 | Zkousel jsem dat pryc Eset a dat tam AVG a porad to same |
---|---|
16.11.2013 15:40 příspěvků:1 | ahoj uz jsi to vyresil mam stejnej problem |
---|---|
19.03.2014 20:07 příspěvků:1 | (odzkoušeno na WIN 7) ------------------------------------------------ 1.ovládací panely A ODKLIKNI "Použít pro síť LAN server proxy" ------------------------------------------------- Mně osobně to pomohlo Origin mi zase frčí, snad pomůže i Vám Peace ;) |
---|---|
07.02.2015 18:15 příspěvků:1 | Mám ten samý problém píše online přihlášení není k dispozici, zkoušel jsem vše co jste tu psali, ale nic nepomáhá. I když jsem chtěl hrát Battlefield bad company 2 tak tam to píše failed to connect to EA online. Už fakt nevím, neví někdo ? |
---|---|