07.12.2012 15:09 příspěvků:3 | Dobrý den, mám problém, co se týče počítačů, jsem dá se říct noob, lama, jednoduše řečeno nejsem technicky zdatný. Dnes se mi vyskytl problém u počítače, když se zapíná a objeví se ta černá plocha s windows oknem a pod tím se to načítá (mám windows xp) tak to na vteřinku zamrzne, problikne modrá obrazovka s nějakými 3 odstavci textu a počítač se začne zapínat znova, takto pořád dokola.... Mohl by mi prosím někdo pomoct? Děkuji |
---|---|
07.12.2012 15:59 příspěvků:5 728 | zkus nabootovat do nouzoveho rezimu (pred nabhanim win mackat f8) Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.12.2012 16:26 příspěvků:3 | při té f8 tam bylo spousta možností, snad je Stav nouze to stejný jako nouzový režim, ale stejně to nepomohlo, Zkusil jsem tam znovu navolit aby se to nerestartovalo při potížích, takže tam zůstala viset ta modrá obrazovka s nápisem, pokusil jsem se to vyfotit jak nejlépe to šlo. Tak to přikládám jako přílohu tu fotku [attachment=0:2da47hp3] fotka.jpg [/attachment:2da47hp3] |
---|---|
07.12.2012 17:09 příspěvků:5 728 | nedelals neco s biosem? jestlis napr. nerpepl sata mod na ahci ci naopak na ide Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.12.2012 17:16 příspěvků:3 | ne jednoduše jsem zapínal notebook, dokonce jsem se přihlásil a pak se počítač vypnul - mám nějaký problémy s napajením, baterka mi nějak odešla a tak se nenabíjí, tudíž stačí aby se nějak špatně pohnul drát nebo něco takového a ntb se hned vypne - a když jsem ho znovu zapnul tak už to dělalo tohle |
---|---|
07.12.2012 17:24 příspěvků:5 728 | a co to je za notebook? jestli mas instalacni medium, respektive muzes v tom nouzaku nabootovat jen na prikazovy radek, tak tam napis FIXBOOT a pak chkdsk /r Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|