09.12.2015 12:14 příspěvků:270 | Zdravím , vím že to sem nepatří už jen kvuli tomu že to je "PCforum" ale nikdy mi nedokážou odpovědět ... tak bych jsem se chtěl zeptat zde Vždy když se chci připojit na telefonu na prohlížeči chrome na stránku "www.seznam.cz" tak mi to vyhodí "vaše připojení není soukromé" tam už se přes to dostanu a nyní to tam píše že "Bezpečnostní certifikát webu není důveryhodný" nevíte čím to může být ? na PC v pohodě funguje Čas mám nastavený správně ... dělá to jak na připojení Wi-fi tak i na Datovém připojení Přijde mi divný že to začalo dělat ve stejnou dobu na stejném prohlížeči A to i na datovém připojení .. Není možné že to bude třeba nějakou novou verzí Chromu ? ... EDIT : Dobře teď už mi to na obou telefonech ukazuje "vaše připojení není soukromé" Nic :D
|
---|---|
09.12.2015 12:49 příspěvků:4 972 | Podle mne to je těmi dvěma telefony. Na jednom se přihlásíš a systém či web vidí, že tam může koukat ještě jeden telefon. Což by nebylo soukromé, pokud by nebyl tvůj. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
09.12.2015 12:54 příspěvků:270 | doteď to tak ale fungovalo ... nechá proč dnes né ... :/ Nic :D
|
---|---|
09.12.2015 12:56 příspěvků:4 972 | Zkuse tedy zeptat na seznamu.cz, třeba budou vědět. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
09.12.2015 12:57 příspěvků:270 | Nikde jsem tam žádné forum nebo podporu nenašel , nehodil by jste mi sem odkaz ? Nic :D
|
---|---|
09.12.2015 13:08 příspěvků:270 | Okej poradili mi aŤ vymažu souboru cookies a pak resetnu telefonu , udělal jsem to a nic pořád to ukazuje "vaše připojení není soukromé" ... a ukazuje to jen na Chrome prohlížeči ... tak to nechápu Nic :D
|
---|---|
09.12.2015 14:21 příspěvků:4 972 | To bys opravdu hledal marně. Musíš rozkliknout nápovědu a dole najdeš toto Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|