21.09.2013 20:37 příspěvků:1 | Mám teď koupené bezdrátové připojení, od kterého vede kabel ke kterému jsou si koupil router abych mohl mít i wifi a zároveň internet i v PC. Kolísala mi rychlost tak jsem napsal providerovi a on mi odepsal: ozvěte se prosím začátkem týdne telefonicky, domluvili bychom se na přesměrování Vaší antény a nastavení na nový přístupový bod, který je od Vás cca 70 metrů a podporuje i MIMO technologii. současné připojení na ... má dost slabý signál (patrně dorůstají stromy na trase) a to se už projevuje i na stabilitě a rychlosti. Po přesměrování pojede připojení na 100%. Toto by bylo bezplatné. Při současném upgrade zařízení - výměna antény za technologii MIMO (částka za výměnu 500kč) by se Vám navýšila rychlost na 12/2mbit za současných 330kč/měsíc. Takže bych chtěl vědět co je to MIMO technologie a jestli mi zůstane i kabel. A pak když se to vyměňuje jestli se vyměňuje pouze anténa na střeše a kabely se jen přepojí do nové antény ? |
---|---|
22.09.2013 09:20 příspěvků:5 728 | MIMO technologie http://en.wikipedia.org/wiki/MIMO Vse ti zustane, meni se jen antena a krabicka kte ktere ta antena vede. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|