Úvod > Fórum > Hardware > Grafické karty > Primární grafika

Primární grafika

05.01.2012 20:12

Zdravíčko,

omlouvám se, jestli tu toto téma už je...ale potřeboval bych s něčím píchnout.

Mám notebook HP Pavilion dv6
-i7 (čtyřjádrový), 2.2GHz
-RAM 8GB
HDD 1000GB

Grafická karta AMD Radeon 6770M HD graphics a zároveň Intel(R) HD graphics family.

Problém je v tom, že si nejsem jistý, jestli se grafika z Intel HD graphics přepíná automaticky na AMD grafiku. Stáhnul jsem si program na měření teploty CPU a GPU. Když se podívám na teplotu grafiky, tak je tam Intel HD graphics family, tudíž ta 2. grafika. Když nic nedělám, tedy když zrovna nehraju nějakou hru, tak je u této grafiky 0°C, což je asi blbost. A když zapnu hru, tak 40-60°C.

Četl jsem, že na některých noteboocích je zapotřebí si nastavit v BIOSu kterou grafickou kartu chci permanentně využívat. Mám to tedy přehodit na AMD grafiku nebo si to notebook přehazuje sám, i když v programu na určení teploty (HW Monitor, Everest...všechny to ukazují stejně) ukazují že je spuštěná grafika intel?

Děkuji předem za pomoc!

06.01.2012 06:42

Jestli ti nejde o vydrz baterie, tak si v biosu integrovanou vypni.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace