Dotaz vyřešen reakcí: 14.06.2016 12:41
13.06.2016 18:39 příspěvků:3 | Zdravím, pár let zpátky jsem si koupil na ATI Radeon HD 4850 lepší chladič, u kterého bylo i několik maličkých pasivních hliníkových chladičů pro čipy na grafice. Už tenkrát tam nedržely nic moc, protože se daly přilepit jen takovou tenkou oboustrannou lepicí páskou. Dneska jsem otvíral PC a všechny do jednoho byly "překvapivě" odpadaný. Jedna věc je, jestli tam mají vůbec nějaký smysl, ale říkám si, že když už je tu mám, tak bych byl rád, aby tam držely. Máte někdo nějaké zkušenosti s nějakou teplovodivou pastou, která funguje zároveň jako lepidlo? Případně nějaký přípravek určený přímo pro tohle? Díky |
---|---|
13.06.2016 19:40 příspěvků:4 972 | Smysl mají a prodávají se oboustranné pásky na přilepení. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
14.06.2016 10:00 příspěvků:3 | Tu jsem právě měl a byla k ničemu :/ |
---|---|
14.06.2016 10:37 příspěvků:4 972 | Časy i věci se mění, to co před pár lety nefungovalo je dnes přece jen o trochu lepší. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
14.06.2016 12:41 příspěvků:4 972 | Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|