Upoutávka
Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Přijdu o záruku?

Přijdu o záruku?

14.01.2013 12:56

Zdravím, mám notebook na který už vypršela dvouletá záruky. Před rokem ale byla v notebooku servisem měněna zakl. deska. Na tu je záruka prodloužena.

Můj dotaz: Přijdu o záruku na desku když sám otevřu note?

Díky.

14.01.2013 13:04

Tak to máš jako u stolního pc, když si ho sestavíš sám máš záruku na komponenty, když si ho necháš sestavit máš záruku na celek ale nemužeš ho otevřít, v případě ntb nevím, ale mám zase dotaz na tebe proč ho chceš otevřít, případně tento dotaz směruj na servis, který ti ten servis notebooku před rokem dělal.

14.01.2013 13:13

Zalezi na zarucnich podminkach. Firmy napriklad na 99% mohou notebook otevrit a vymenit. My mame servis do druheho dne, kolega zavola a kdyz jde o disk, pameti, mechaniku, tak prijede poslicek. Jinak prijede servisak.

Pokud chces napriklad vymenit pamet ci disk, tak obvykle problem nedelaj, ale jak pise cadej, radej si zavolej.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace