07.05.2017 13:41 příspěvků:2 | Dobrý den, Mám tu notebook lenovo z51-70, když jsem dával notebook do továrního nastavení čili kompletní reinstallaci jak nabízí sám notebook, přišla malá a omylem vypla notebook, od té doby tu mám ,,probíhá příprava" mám tu nyní zapojený usb flash disk s windowsama, ale v biosu nemohu nic dělat, jak mile odpojím flashku, naskočí instalace windows a za vteřinu se restartuje aa takhle furt dokola. Už nevím co s tím, děkuji za odpověď. |
---|---|
07.05.2017 15:16 příspěvků:4 972 | Tyto akce se nesmí přerušit. Tady nezbyde asi nic jiného, než čistá instalace. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
08.05.2017 09:25 příspěvků:2 | Ano, ale jak docílit čisté instalace, když se od tohoto nemohu dostat? :/ |
---|---|
08.05.2017 10:09 příspěvků:4 972 | Nejprve musíš v Biosu nastavit Bootování z flash. To nejde? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
08.05.2017 11:49 příspěvků:2 090 | Nejlépe vyndat HDD, naformátovat v jiném PC a strčit zpět do noťasu. Na čistý HDD už by měla instalace fungovat. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.05.2017 14:23 příspěvků:8 | Dobrý den Další možností je i rovnou instalace na HDD přes usb, ale to bych moc nedoporučoval. Lze tak řešit problém, kdy Vám nejde instalace kvůli BIOSu a tím pádem si nainstalujete čistý windows na HDD, pak se strčí zpět do laptopu a při spuštění systém pokračuje v instalaci (kvůli konfigurování atd. atd.) Tady je nějaký ten návod: http://www.ddworld.cz/blogy/software-a-hry/lze-nainstalovat-windows-7-na-usb-disk.html Lepší ale než tohle je tento program, s kterým se pracuje lépe. http://www.easyuefi.com/wintousb/ |
---|---|