09.11.2015 08:14 příspěvků:4 972 | Už jsme viděli malware na Android, který si vzal vaše fotky a videa a požadoval za ně výkupné. Nebo taky takový, který napodobil proces vypínání telefonu, aby vás mohl špehovat, i když se vám zdálo, že je váš telefon vypnutý. Teď přichází ještě něco vymakanějšího. http://objevit.cz/pri-nakazeni-androidu-novym-malwarem-je-lepsi-koupit-si-novy-telefon-t158633? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
09.11.2015 14:40 příspěvků:2 090 | Až si otevřete odkaz, nezapomeňte si taky přečíst zatím jediný odkaz v diskuzi. V mém okolí má dnes "smartfouna" každý, ale nevím o nikom, kdo by měl jakýkoli z popisovaných problémů. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.11.2015 14:44 příspěvků:4 972 | K čemu je to dobré? V mém okolí má každý PC a nevím o nikom kdo by chytil policejní vir. Lze to chápat tak, že neexistuje? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
09.11.2015 14:51 příspěvků:2 090 | Nemáš pravdu, protože já i moje žena jsme ho chytili a psal jsem o tom i na původním fóru. Takže sis to určitě přečetl. Jinak můj příspěvek byl míněný jako zmírnění kategorických tvrzení v článku z odkazu, nic víc a nic míň. Hoaxů se vyskytuje ažaž..... Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.11.2015 14:57 příspěvků:4 972 | Mám pravdu - psal jsem o mém okolí a tady to nikdo zatím nechytil. To ale neznamená, že se to stát nemůže. Jestli je to v databázi hoaxů jsem zatím nekoukal. Nicméně pokud se dají nakazit PC s Win, jde to i na Androidu. Zda je to rozumné varování, či hoax se jistě časem pozná. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|