30.06.2013 08:58 příspěvků:11 | Ahoj všichni,stal se mi takový problém,vím že to sem asi moc nepatří ale .. předevčírem jsem si koupil nový telefon sony xperia E. Všechny fotky,pisničky... jsem měl uložené na pamětovce,když jsem vyndal pametovku ze strareho a dal ji do Xperie,zničeho nic zmizely fotky,a pisnicky nesly prehrat. tak jsem ji dal do počítače přez čtečku a fotky byly fuč.. tak jsem smazal všechny data a naformátoval jí. Potom jsem tam nahazel pisnicky a nový fotky,všechno bylo OK a telefon to přečet.. Jenže večer si dal muj tatík svojí pamětovku do mého telefonu a včechno tam měl,a když jsem tam vrátil svojí,zas tam ukazovalo ze tam nic neni..a když jsem pametovku dal do jinéh telefonu,všechno tam bylo, pak jsem jí dal zpátky,a i v Xperii se všechno ukázalo a po 2 hodinách tam zas nic není. Ale pokuď dám nějákou jinou pamětovku do Xperie,tak tam všechno je,jen mojí pamětovku to asi nepřekouše.. nevím co s tím,měl už někdo takový problém? Děkuju za každou radu. Jinak pamětovka je asi 1-2 roky stará. |
---|---|