29.11.2015 17:49 příspěvků:8 | Zdravím. Potřebuju poradit s notebookem. Pokaždé když zapnu nějakou hru tak po krátké chvilce mi to padne. Dělá to dvojím způsobem a to buď že se zrestartuje do modré obrazovky a nebo napíše, že grafika není vyměnitelná a nejde vysunout. Zkoušel jsem několikerý reinstal Win a to i z různých verzí: z Win 7 na Win 10 a zase zpátky, ale problém pokaždé setrval. Zkoušel jsem "chkdsk" ale také to nic nepřineslo. Taky jsem zkoušel nějakej FIX co jsem někde vyhrabal, ale taky nic Pak jsem to pak dal do NBservisu a ti to vrátili s tím, že NTB je naprosto v pořádku a že nic nenašli že prej dali GPU zabrat jak jen mohli, ale žádnou vadu nezjistili. Nicméně problém je zde furt a už nevím co s tím. Jedinej program co to ještě dokázal shodit krom her byl FurMark (takovej ten chlupatej donut ). Ten to sice shodil, ale ne pokaždé hry to ale shazujou celkem stabilně pokaždé Myslím si, že asi bude v háji GPU, ale bojím se, že vyhodím 4000 za výměnu čipu a ono to nepomůže Tohle píše po obnovení: Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.768.3 ID národního prostředí: 1029 C:UsersRiperAppDataLocalTempWER-53071-0.sysdata.xml Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405 Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline: C:Windowssystem32cs-CZerofflps.txt Zařízení NVIDIA GeForce GTX675M není vyměnitelné a nelze je vysunout ani odpojit Když bude vědět co s tím, budu fakt rád Díky |
---|---|
29.11.2015 20:22 příspěvků:2 090 | Bylo by vhodné, kdybys napsal, co to je za noťas a jeho konfiguraci (protože pod stejným označením ntb se mohou skrývat různé HW konfigurace). Přesto ale podle popisu závady i podle její identifikace (0x00000116) soudím na HW vadu grafiky. Přesně by Ti to řekl odborník, který umí přečíst minidump, který máš v tom popisu problému. Tady bohužel žádný není, možná by Ti to přečetli a objasnili na viry.cz nebo pc-help.cz. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
29.11.2015 20:38 příspěvků:8 | no noťas je v týhle konfiguraci: a u tzv. odborníka to právě už bylo a podle nich si to asi vymýšlím Tak jsem to poslal sem, jestli náhodou někdo něco o tom neví, nebo neměl podobnej problém. Na pc-help to už taky mám a zkusím i ty viry.cz |
---|---|
29.11.2015 20:41 příspěvků:2 090 | To nebyl odborník, ale vůl, na fórech jsou daleko lepší machři. Držím palce! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
02.12.2016 16:50 příspěvků:22 | Ahoj, mám hodně podobný problém. Už jsi to vyřešil? Jak si to řešil? Předem děkuji za odpověď. |
---|---|
02.12.2016 16:51 příspěvků:22 | Ahoj, mám hodně podobný problém. Už jsi to vyřešil? Jak si to řešil? Předem děkuji za odpověď. |
---|---|
02.12.2016 23:20 příspěvků:4 972 | Hodně podobný problém může mít jinou příčinu. Založ si vlastní téma a tam to popiš. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
03.12.2016 17:23 příspěvků:22 | To jo, ale mně zajimalo jak to vyřešil. Skusil bych to a jestli by to nepomohlo tak bych hledal jiný způsob.;) |
---|---|
22.06.2017 17:23 příspěvků:8 | heh nějakou dobu jsem tu nebyl no nevyřešil jsem to. rozprodáno na díly |
---|---|
22.06.2017 17:27 příspěvků:4 972 | Takže to bude padat někomu jinému ... Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
22.06.2017 22:42 příspěvků:8 | Ne, prodal jsem z něho jen CPU, RAMky, disk a nějakej typek odkoupil display zbytek zkončil na smeťáku |
---|---|