01.01.2011 18:33 příspěvků:20 | Ahoj,mám pc již extrémně zpomalený a tak bych chtěl přeinstalovat windows xp(zase na windows xp),jenže nevím jestli mi po přeinstalování půjde internet nebo ne,je zvolená ruční konfigurace a mám opsanou ip adresu,dns server ....... tak jestli to stačí poté jenom znova vyplnit a internet půjde zase normálně nebo co a jak??? Taky mám dotaz zda si mám z netu stáhnout předem klíč na nějaký rozchozwní těch windows či o nebo jestli to vše je v cd??? Díky moc všem za odpovědi |
---|---|
17.01.2011 21:09 příspěvků:70 | Máš ty windows originál ? Pokud ano tak k nim musíš mít vlastní CD-key snad né? Internet samozřejmě půjde, jedním krokem instalace je nastaení intr. připojení, kdy jinom připojíš LAN kabel do PC a internet se sám nastaví. A c e r A s p i r e 5 5 4 2 G
Usmívej se , zítra bude hůř ... |
---|---|
19.01.2011 16:59 příspěvků:1 920 | Jak ho přeinstaluješ, po zapojení káblu od netu půjdeš do ovládacích panelů>Síťová připojení>Klikneš na připojení, které patří ke káblu (většinou tam je jen 1)>Klikneš pravým na VLASTNOSTI>TC/IP a dáš Vlastnosti, koukneš jestli se to udělalo samo, jestli ne, vyplníš to tam podle toho papírku, co máš //jestli je zpomalenej PC, není nutná reinstalace, napiš sem na fórum, pomůžu ti s čistěním... reinstall windowsu je vždy ta poslední věc PS: čištění není projetí PC CCleanerem |
---|---|