18.03.2016 07:34 příspěvků:46 | Hezký den, Mám potíže s oprávněním, když chci cokoli dělat v google disk (mám windows 10)... Už sem z toho na nervy, nevím jak to mám udělat abych k tomu měl přístup přitom je to normálně můj PC sem přihlášen jako administrátor a na google disku sem taky přihlášen. Níže posílám screeny. Používám klienta v PC, proto nejde mazání a úprava adresářů. Když změním vlastníka (ve vlastnostech adresáře), tak mě to stejně nepustí dále, mám tam důležité soubory a nevím co s tím.. Budete prosím vědět co s tím? Moc děkuji za rady už sem z toho zoufalý. ZDE SCREENY co to hází: |
---|---|
18.03.2016 07:51 příspěvků:4 972 | A když na to klikneš pravou myší a vybereš Spustit jako správce, co se stane? To ne, to funguje jen u .exe. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
18.03.2016 08:43 příspěvků:2 090 | Podívej se na tuhle stránku https://support.google.com/drive/answer/2456903?hl=en&ref_topic=14951 Když sjedeš až dolů, píšou tam, že "Andrea je Google Drive expert...." Klikni na NO a popiš tam své problémy. Třeba Ti nějak pomůže. PS: Problém může být pro Tebe ta angličtina, ale případně se pokus použít překladač, snad by to bylo srozumitelné. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
18.03.2016 09:03 příspěvků:4 972 | Překladač to celkem zvládl: Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|