16.03.2014 21:12 příspěvků:2 | Zdravim, chtel bych se poptat na nejake nazory ohledne par volantu, nevim moc pro ktery se rozhodnout, jelikoz nemam s volanty zadne zkusenosti. Pisi k nim i cenu, za ktere jsem je schopny z ruznych bazaru atp sehnat. Samozrejme nejradeji bych sel do Driving force gt, ale zase se mi uplne nechce dat pres 2k za neco, kdyz jeste uplne nevim co od toho cekat. Nikdy jsem na poradnem volantu nehral. Logitech momo racing cca 1000,- A pokud jste nekdo nejaky z nich zkouseli i na PS3, rad si prectu jakekoli info |
---|---|
19.03.2014 09:40 příspěvků:2 | Up |
---|---|
22.03.2014 06:32 příspěvků:206 | Měl jsem pujčený logitech g27-podobný GTčku, robustný krutopřísný volant. Ale po chvilce takový boom přejde. Moc her nevyužije 900°-akorát točíš jak pako když dostaneš hodiny . Pokud máš psko a Gran Turismo, dobře se hraje jak s EXkem tak s GTčkem. Měl jsem půjčený i Logitech Driving Force EX- a ten ti taky doporučím. Pro závodní hry fakt perfektní, force feedback funguje parádně, nalítal jsem s tím tisíce kilometrů v rfactoru, gridu. Ještě pokud hraješ euro truck simulator, tak tam zase těch 900° dobře využiješ. Ale jak říkám, EX jsem měl, a hrálo se na něm fakt perfektně, GTčko jsem měl v podobě G27, a co se týče volantu (pedály nelze srovnávat G27 má spojku a duralové pedály) tak to je pro hardcore hráče kteří hrají furt závodní hry. Řazení: sám si řekni jestli ve hrách sám řadíš. Závody typu wtcc, osobáky, live for speed, tak tam tu řadící páku lze dobře využít. V f1 je sebevražda řadit na páce, na to jsou čudlíky. Euro truck simulator- páka = ano. U ostatních nemohu nijak soudit. |
---|---|